Mogelijk gemaakt door Blogger.

Red lips, cherries & a whole lotta old cars


Ik vertelde jullie al dat ik eind augustus naar Rockabillyday ging gaan, een event die je doet terugkeren naar de fifties, met heel wat toffe muziek, oude wagens, leuke kraampjes en heel wat mooie mensen! Ik had jullie hier al een sneak peek gegeven van mijn make-up, want ja, dit jaar wou ik echt een voor de felle eyeliner (inclusief fake lashes) en rode lippen gaan (en ik kom nooit met rode lipstick buiten, al voelde het wel goed aan). Vandaag neem ik jullie even terug mee, met enkele van mijn foto's, en ook ikzelf werd gefotografeerd, dus kunnen jullie ook mijn Rockabilly-outfit eens bekijken!

Ik post gewoon enkele van de foto's die ik er nam (vond het leuk om mijn toestel mee te nemen ipv enkel mijn iPhone), zodat jullie toch een klein beetje kunnen meegenieten van de sfeer en de omgeving:

Het was superleuk, maar ik was toch blij dat deze op het einde van de dag uit mochten!
Wat vinden jullie van de foto's?