Mogelijk gemaakt door Blogger.

Essie Neon - Vices Versa en Chills & Thrills


Het is nog steeds zomer, en voor de laatste dag van de grote vakantie, sluit ik toch nog af met een zomercollectie, namelijk de Neon collectie van Essie.
De collectie bestaat uit zes felle kleurtjes, van roze, paars en oranje, tot groen en twee blauwtinten.
Ik toon jullie graag de felgroene kleur Vices Versa en de blauwe kleur Chills & Thrills.

Leuke opvallende kleurtjes, al vind ik de blauwe toch iets leuker dan de groene. Ze brengen sheer aan, dus minimum twee laagjes is een must. Ze drogen wel supersnel dus je kan makkelijk en snel een tweede en/of derde laag aanbrengen. Ze hebben een matte finish, maar je kan ze ook meer doen glansen door er een topcoat op te zetten nadien.

Vices Versa is dus een neon lime-groen kleurtje, perfect voor de zomer, al vind ik het wel iets meer een kleurtje voor jonge meisjes.

Chills & Thrills is een blauw violet kleurtje. Een hele toffe kleur, niet zo heel erg neon maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik kies niet zo heel erg vaak voor blauw, maar deze zal ik wel regelmatig eens uit de kast halen.

Wat denken jullie van deze vrolijke kleurtjes?

Essie Neon - €10.99/st.
Exclusief verkrijgbaar bij Di