Mogelijk gemaakt door Blogger.

In en naast de douche


Vandaag zet ik graag mijn recentste producten op een rijtje die je in en rond mijn douche kan terugvinden, zowel voor haar als lichaam. Ik schreef begin augustus nog over mijn Summer Hair Care Routine, de verzorgingsproducten die je in dat artikel vond, heb ik hier nu niet meer aan toegevoegd, maar de shampoo en conditioner zijn ondertussen al even op (dat gaat hier snel) en hebben plaats gemaakt voor nieuwe producten en merken. En deze week schreef ik nog over de Nivea Crème Care producten, de douchegel staat ook nog in mijn douche, maar ik hou van afwisseling dus kan je hier nog een paar andere geurtjes vinden. Check it out:Dove Advanced Hair Series - Pure Care Sublime Oil (€4.99/st.)
Sinds deze zomer heeft Dove een nieuwe gamma haarverzorgingsproducten op de markt, namelijk de Advanced Hair Series, met daarin drie unieke collecties, met specifieke verzorging. Zo is er eentje die diep gaat hydrateren en meer volume gaat creëren, eentje die ouder wordend haar gaat revitaliseren zodat het er weer jong uitziet en aanvoelt, en ik testte de Pure Care Dry Oil collectie, die het haar extra gaat voeden met een combinatie van rijke, voedende oliën om zo droog en dof haar weer glad en zacht te maken.
Resultaat: inderdaad heel erg zacht en verzorgt haar, zonder dat het zwaarder aanvoelt, en het ruikt daarbij ook nog heel fijn!

Rainpharma - Sugar Scrub (€19.95)
Alvorens mij te wassen met een douchegel, gebruik ik regelmatig ook een scrub. Nu in mijn douche: de Sugar Scrub van het Belgische merk Rainpharma. Een plantaardige suikerscrub, die de huid gaat gladmaken, en reinigen maar, hij bevat ook een olie waardoor de huid nadien ook extra zacht wordt.
De scrub is geschikt voor de gevoelige huid en mag elke dag gebruikt worden, maar toch voel je ook goed dat hij echt zijn werk doet wanneer je hem gebruikt.
De suikerscrub van Rainpharma komt in drie geuren, deze is de Calming Botanical  Touch, een zachte kruidenachtige geur met lavendel, pompelmoes en sandelhout, een heel ontspannende geur om 's avonds te gaan gebruiken.

Braun - Silk Epil 7 Skinspa
Maar naast een scrub kies ik ook regelmatig voor een exfoliatieborstel voor het lichaam, namelijk die van Braun. Hij past op mijn Silk Epil 7 epilator, die ik vaak gebruik om mijn benen te ontharen. Hij kan mee onder de douche, en ik vind deze ook redelijk meevallen van pijn, doordat hij massagerollers heeft (lees hier mijn volledige review over het toestel). Maar naast de epilator met body exfoliation brush, vind je nu in het pakket ook een nieuwe cleansing borstel voor het gezicht extra te gaan reinigen. Hoera, want ik vind scrubben sowieso heel fijn, maar vooral dan op mijn gezicht. Je gebruikt deze gewoon met je eigen verzorgingsproduct maar deze gaat de poriën extra diep gaan reinigen en gaat je huid extra zacht gaan maken.

Sunlight - Sensation (€1.99/st.)
Sunlight is zo een merk die iedereen wel kent van vroeger, misschien niet direct spannend of speciaal denk je daarbij, maar ze hebben nu hun douche assortiment uitgebreid met het Sunlight Sensation gamma, een douchegel in drie fijne geuren: Citrus Bloesem & Pompelmoes (geel), Verbena & Argan Olie (groen) en Viooltjes & Bosbessen (paars). De formule is pPH neutraal en huidvriendelijk en bevat enkel essentiële ingrediënten zonder parabenen en kleurstoffen, om zo de natuurlijke balans van de huid te respecteren
Ik gebruik de gele en de groene en vind ze allebei heel aangenaam. De gele, citrus bloesem & pompelmoes, is heel fruitig en fris wat heel oppeppend werk, ideaal om goed wakker te worden. De groene, verbena & argan olie, is heel zacht en aangenaam van geur. Perfect qua prijs-kwaliteit, dus ik zou zeggen, neem er zeker eens een kijkje voor in de winkel!

Roger & Gallet - Lait Sorbet Fleur d'Osmathus (€15)
Als laatste gebruik ik na het douchen nog een bodylotion. In de zomer (ook al is het niet zo warm meer), kies ik tegenwoordig voor een bodysorbet, waar verschillende merken wel mee op de markt gekomen zijn. Ook Roger & Gallet, zo een merk waarvan ik elke geur wel aangenaam vind.
Het is een hydraterende bodylotion die fris aanvoelt als een sorbet, dankzij abrikozenolie en Aloë Vera. Hij voelt helemaal niet vettig of zwaar aan en dringt direct in de huid, en deze Fleur d'Osmanthus ruikt heerlijk.

Zo, ik ben alweer proper en ruik daarbij nog eens heerlijk! Wat staat er momenteel in/aan jullie douche?