Mogelijk gemaakt door Blogger.

& Other Stories - CC Quad


Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over het CC Quad van & Other Stories, die ik tijdens de opening van de winkel in Antwerpen mee naar huis nam. Ik kocht er toen ook de Cheek & Lip Tint en de Face Contour Cream, en die vind ik beide echt heel goed. Toen ik aan één van de verkoopsters van de winkel vroeg of ze geen aanraders had, stelde ze me dit CC Quad voor. De CC staat voor Colour Correction, en het bevat vier kleurtjes om je huid egaler te gaan maken.Het CC Quad palette bevat dus vier speciale corrector kleurtjes die ongewenste tinten op je huid gaan neutraliseren, zoals donkere kringen, rode vlekjes en puistjes, ...
Elk kleur heeft zijn eigen doel en wordt dus voor iets anders gebruikt:
Geel: gaat huidverkleuringen en adertjes gaan oplichten.
Groen: gaat roodheid gaan neutraliseren, ideaal om puistjes en rode vlekjes te gaan verbergen.
Paars: gaat een doffe huid gaan verhelderen, ook te gebruiken als highlighter.
Oranje: gaat blauwe tinten gaan neutraliseren, dus perfect om donkere kringen te camoufleren.

De vier kleurtjes zitten in een plastic doosje, mooi gescheiden van elkaar. De concealers hebben een crème-textuur en brengen heel makkelijk aan. Je kan ze mooi opbouwen en ook makkelijk gaan afnemen als je wat teveel hebt. Je brengt ze aan voor je foundation, dus je moet geen schrik hebben dat je groene of oranje plekjes op je gezicht te zien zijn.
Zowel geel als oranje zijn geschikt om onder de ogen aan te brengen, donkere kringen zijn er heel wat minder zichtbaar door. De groene gaat roodheid minder zichtbaar gaan maken, en is ook heel effectief daarbij. De paarse gebruik ik dan weer vooral als highlighter, aanbrengen onder de wenkbrauwen, op de jukbeenderen en/of op de cupidoboog (gedeelte in het midden net boven de bovenlip).

Ik vind het een heel fijn product, zeker eens voor kijken als je in & Other Stories komt!
Wat denken jullie ervan?

& Other Stories - CC Quad - €15
Verkrijgbaar bij & Other Stories (Antwerpen, Brussel) of op de webshop.