zaterdag 31 mei 2014

& Other Stories - Cheek & Lip Tint 'Swivel Pink'


Bij de opening van de Antwerpse & Other Stories ging ik niet met lege handen naar huis. Ik kocht enkele leuke items uit de beautyafdeling, en één daarvan is deze Cheek & Lip Tint in de kleur Swivel Pink.
De naam zegt het al, het is een leuk kleurtje dat je zowel als blush en als lipkleurtje kan gaan gebruiken.Eén product voor verschillende doeleinden vind ik een must in mijn handtas. Je hoeft maar één enkel iets bovenhalen waarmee je dan zowel je lippen als je wangen van een kleurtje kan voorzien. Deze Cheek & Lip Tint viel me dan ook onmiddellijk op. Alle producten in de winkel kan je testen, dus ik probeerde de Swivel Pink uit op mijn lippen, en was direct verkocht (er zijn nog drie andere kleurtjes beschikbaar, een felroze, koraal en een rode kleur).

Swivel Pink is een zachtroze kleur die er heel lief uitziet vind ik zelf. Het is een crème-achtig product, maar voelt heel poederig aan wanneer je hem aanbrengt. Hij voelt ook zo een beetje aan op de lippen, dus ik gebruik er meestal een lippenbalsem voor en dan dep ik de kleur er met mijn middenvinger op.
Voor de wangen breng ik een paar veegjes aan die ik dan openwrijf met twee vingers.
Ik vind het een heel leuke kleur en een handig product, al had er voor mij nog een spiegeltje mogen inzitten omdat ik hem vooral onderweg gebruik.

Wat denken jullie ervan?

& Other Stories
Cheek & Lip Tint in Swivel Pink - €15

11 opmerkingen:

 1. Heel mooi product vooral als blush :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een hele mooie kleur die je perfect mooi staat Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur! Staat je echt mooi op de lippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi en zoet kleurtje! Staat je super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je prachtig! Vooral leuk als blush :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, ik ben gisteren alweer teruggegaan naar & Other Stories voor een nieuwe haul ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleur! Als mijn examens gedaan zijn is het eerste wat ik doe toch echt een tripje naar &Other stories! En dit product gaat zeker mee naar huis :)

  x Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is echt wel roze roze! Maar het resultaat is mooi, zeker niet te.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er intrigerend uit! Ik wil de beautyproducten van & other stories echt ns uittesten!

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze ook en vind de kleur echt prachtig! Al prefereer ik hem toch op m'n wangen. Op de lippen ziet het er een beetje 'trachy' uit bij mij :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram