Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Summertime part II


Nog een tweetal weken en de zomervakantie zit er alweer op. Jammer, want de zomer is mijn favoriete seizoen! Het enige waarnaar ik uitkijk voor herfst en winter, is halloween en natuurlijk kerst, maar voor de rest mag het voor mij altijd zomer zijn!
Nog even het ideale moment dus om nog wat random foto's op de blog te zetten, kwestie van de vakantiesfeer er nog steeds in te houden!
Ik spotte deze week dit leuke t-shirt van Vila bij Zeb. Ik heb het uiteindelijk niet gekocht (should I??) maar vind het wel heel leuk en toepasselijk natuurlijk :)Homer-donuts... die kon ik niet laten liggen natuurlijk (gevonden in Carrefour)

Verfrissing tijdens warme zomerdagen, met dit heerlijke pakket dat ik ontving van OceanSpray

En bij de zomer horen ook ijsjes natuurlijk...

En gezellige terras-avondjes (hopelijk volgen er nog een paar deze maand)

Ik vertelde al over de webshop Wander&Co, en toen ik zag dat de flamingo candles eindelijk in stock waren, moest ik er onmiddellijk eentje bestellen, heerlijk!

Mijn ontbijt, griekse yoghurt met heel wat toevoegingen, en dankzij Alpro kon ik nu wel uitgebreid gaan kiezen!

The boyfriend was jarig vorige week, en ik ging voor gezond en ongezond ontbijt :)

Ik wou dolgraag een een midi-skirt uitproberen, deze van H&M mocht mee naar huis en afgelopen weekend droeg ik hem voor het eerst, gecombineerd met roze pumps.

Ik ga meestal voor Griekse yoghurt natuur, maar deze nieuwe versie Stracciatella is ook heerlijk!!

Me and my boy <3

Geniet nog van de laatste weken van Augustus! xx