Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique - Smart Custom-Repair Serum


'Een serum dat slim genoeg is om het verleden van je huid te begrijpen, en haar toekomst te veranderen. Speciaal ontwikkeld voor één, unieke huid. De jouwe!'
Wait... What? Ja, je leest het goed! Clinique bracht zonet het Smart Custom-Repair Serum op de markt die zich gaat aanpassen aan je huid, het voelt aan wat jouw huid nodig heeft.
Ik kreeg van Clinique een echt custom-made flesje, met mijn naam erop, wat ik wel heel cool vind - bedankt Clinique-. Maar daarnaast moest er ook wel getest worden, en ik was heel erg benieuwd!Het serum biedt herstel waar en wanneer nodig, hij behandelt huidverkleuringen, lijntjes en rimpels, verlies aan elasticiteit of een doffe huid, en hij verbetert de huidconditie met kalmerende ingrediënten.
Hij is geschikt voor elke leeftijd, huidskleur en huidtype, en dat is wat hem zo fijn maakt! Clinique werkte maar liefst vijf jaar lang aan deze formule.

Je brengt hem zowel 's morgens als 's avonds aan, na het reinigen van de huid, voor je dagcrème. Je neemt twee pompjes per keer, en masseert het gewoon in de huid, uitwrijven naar de hals toe.
Ik gebruik hem nu iets meer dan een maandje, en ik merk toch echt al verschil! De beste resultaten zie je eigenlijk pas na 12 weken, maar ik wou jullie tussendoor toch al eens kennis laten maken met het product en mijn eerste ervaringen.

Ik merkte eigenlijk direct dat mijn huid er toch stralender uitzag tijdens de eerste week dat ik dit serum begon te gebruiken. Als ik 's morgens opstond merkte ik dat enige roodhuid die er 's avonds was, verdwenen was, en ook puistjes, littekens en pigmentvlekjes zijn toch duidelijk minder zichtbaar geworden.
Wat ook heel opvallend was, hij houdt de huid ook matter, wat perfect was tijdens de warme zomerdagen (hopelijk komen er zo nog heel wat aan, ik ben alvast voorbereid nu, no more shiny face). Daarbij voelt hij heel licht aan, terwijl hij de huid ook wel voedt.

Vijf jaar was lang, maar je merkt dat ze echt hun tijd genomen hebben om een top-product op de markt te brengen, well done Clinique!!
Wat denken jullie van dit fijne serum?

Clinique Smart Custom-Repair Serum - 30ml - €69.30
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be