Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy 2nd birthday Deauty!!


Wow, beautybox Deauty blaast deze maand al twee kaarsjes uit, wat is de tijd voorbijgevlogen. Voor hun verjaardagseditie hebben ze een leuke mix gemaakt van make-up en verzorgingsproducten, en dat van hele fijne merken zoals t. LeClerc en Kiehls.
Neem snel een kijkje als je benieuwd bent naar de inhoud!
♦ T. LeClerc Make-Up
Make-up vind ik altijd leuk, zeker als het dan mijn favoriete zomerkleurtje is! In de box zit er een blush en een nagellak van het merk T. LeClerc, beide fullsize, in een superleuke koraalkleur. Niet alleen de kleur is tof, maar ook de verpakking is mooi en ziet er heel luxueus uit! De blush is iets meer rozig/peach, de nagellak is echt een mooi koraaltintje.

♦ Kiehl's - Cucumber Herbal Alcohol-Free
Kiehl's is altijd een goed idee, één van de merken die ik door het bloggen leren kennen heb, en waarbij ik eigenlijk nog geen enkel minder goed product ben tegengekomen. Deze is een toner met komkommer! Komkommer doet me sowieso denken aan een relaxdagje (schijfjes komkommer op de ogen). Deze gaat de laatste restjes make-up gaan verwijderen, en bezorgt je een zachte, schone huid. Hij is geschikt  voor alle huidtypes!

♦ Rene Furterer - Fioravanti: Clarify & Shine Rinse
Een azijnspoeling voor het haar, ja je hoort het goed, die echt heel goed bevonden wordt! Ik kende het merk en het product nog niet, maar ik ben alvast heel erg benieuwd! Het sluit de haarschubben, ontwart, zorgt voor extra glans en ruikt naar citroen, mandarijn en sinaasappel! Klinkt goed, niet?

♦ SVR - Provegol Overvette Gel
Een super milde reinigingsgel van het Franse merk SVR, geschikt voor zowel gezicht, lichaam als haar! Hij droogt niet uit, kalmeert en verzacht, bevat geen parfum en ook geen zeep. Dit lijkt me echt het testen waard! Ik hou jullie op de hoogte!

De verjaardagseditie vind ik geslaagd, dankzij de mooie make-upjes, en ook doordat de andere producten iets anders zijn dan hetgeen je zelf normaal zou meenemen in de winkel, vernieuwende producten waar ik best benieuwd naar geworden ben! Good job Deauty, & Happy birthday!!
Wat denken jullie ervan?

Je kan de box nog steeds bestellen, voor €16.95 incl. verzendkosten. Meer info op de deauty website.