Mogelijk gemaakt door Blogger.

Physicians Formula - Powder Palette Mineral Glow Pearls


Sinds dit voorjaar kan je het Amerikaanse beautymerk Physicians Formule terugvinden in de nieuwe Lookiss make-up stores by Di. Het cosmetica merk is afkomstig uit California, en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De hoge kwaliteit producten zijn hypo allergeen, dermatologisch getest, biedt oplossingen voor huidproblemen en bevat geen enkele van de 132+ gekende schadelijke producten in make-up!
Klinkt heel veelbelovend, dus ik ben heel blij dat het eindelijk in ons land te koop is.
Ik testte het minerale parelpoeder, die er alvast al prachtig uitziet!Het Powder Palette bevat Real Mineral Pearl Extract, die anti-oxidanten bevatten om de huid te gaan beschermen, zorgen voor een mooie glow en de huid egaler gaan maken.
Het poeder is multi-colored voor een natuurlijke finish, en is beschikbaar in doorschijnend en beige. Deze is de doorschijnende tint. Hij bevat ook een spiegel en een borsteltje onder het poeder (en dat wist ik pas nadat ik meer info over dit product begon te lezen, daarom staat het ook niet op de foto).

Ik vind het een heel mooi poeder, met een mooi resultaat! Je kan hem gaan gebruiken als highligter, op je volledige gelaat gaan gebruiken of zelfs als oogschaduw kan je er eventueel mee aan de slag.
Hij geeft inderdaad een hele mooie glans. Het poeder is goed gepigmenteerd, en geeft een zilveren-witte shimmer, die je best goed ziet op je huid. Ik gebruik hem voornamelijk als highlighter, al geeft hij ook een mooie finish voor je volledige gelaat.

Wat denken jullie van dit product?

Physicians Formula - Powder Palette Mineral Glow Pearls
8g - prijs rond de €12
Verkrijgbaar in BE bij Lookiss Di (oa. in Leuven)