Mogelijk gemaakt door Blogger.

Rockabillyday op zondag 31 aug 2014


Morgen haal ik mijn zwarte eyeliner en rode lipstick nog eens uit de kast, niet zomaar (al kan dat af en toe ook wel eens gebeuren natuurlijk), maar om de fifties sfeer te gaan opsnuiven tijdens Rockabillyday. Het is alweer de veertiende editie van dit evenement dat helemaal in het teken staat van oldtimers, fiftiesmuziek, retrospulletjes, ... Dus als je niet weet wat doen nu zondagmiddag, raad ik je zeker aan eens langs te komen aan de Stoepestaat in Assenede (ligt op de baan tussen Knokke en Antwerpen, boven Gent).


Je mag er honderden vintage auto's en moto's verwachten, en van 11u tot 20u spelen er ook doorlopend een zestal Belgische Rockabilly-bands op het podium. En als je denkt dat enkel de boys er graag gaan vertoeven, guess again, er is ook een heuse Retro Market aanwezig met kledij, accessoires, juweeltjes, muziekinstrumenten, cd's & vinyl, auto- en motoronderdelen, en zoveel meer! Mijn vriend is er elk jaar een deel van de crew, maar ik vind het ook heel gezellig om ernaartoe te gaan, de hele sfeer die er hangt is gewoon al superleuk!!
Misschien moet ik dit jaar wel eens voor een echte 'rockabilly' look gaan, zoals in mijn postje rond rockabilly/retro tips voor beginners:

Wat denken jullie ervan, komen jullie ook een bezoekje brengen?

Rockabilly Day - zondag 31 augustus 2014 (11u -20u) - ingang €10 (of gratis voor 2 personen als je met een pre '65 auto/moto komt).
Waar: Stoepestraat in Assenede (dichtbij de grote baan tussen Knokke en Antwerpen, boven Gent)
Meer info via de facebookpagina van Rockabillyday Belgium of op rockabillyday.be