Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nivea - Creme Care


Aaah, de heerlijke geur van de 'blauwe pot van Nivea', wie kent hem niet. Ik ben ermee opgegroeid (de geur doet me steeds aan mijn mama terugdenken), en ook nu nog wordt hij voor tal van huidproblemen aangeprezen.
Maar wie deze heerlijke geur ook in de badkamer terug wilt vinden, mag zich gelukkig prijzen, want Nivea heeft het Creme Care gamma uitgebreid met een douchecrème, een badcrème en een vloeibare handzeep.De producten bestaan uit een verzorgende formule met ingrediënten van de legendarische blauwe pot van Nivea, nl. Eucerit (natuurlijk verzorgende olie), Provitamine B5 (bekend om zijn herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen), Glycerine (verbetert de huidelasticiteit en beschermt de huid) en Hydra IQ (langdurige hydratatie).
 Daarnaast hebben ze een lichte textuur, met als resultaat een zachte, gereinigde huid.

Zelf ga ik niet zo heel vaak in bad (mensen met enkel een douche zullen mij nu misschien gek verklaren), maar ik ben meer een douchemens. De badcrème, wat een mega-fles btw, is voorlopig dus nog ongebruikt gebleven, al ga ik hem komende winter zeker gebruiken, maar de douchecrème en de vloeibare handzeep zijn hier al grondig gebruikt geweest.
De douchecrème voelt echt heel zacht en smeuïg, terwijl hij toch wel ook licht schuimt. Mijn huid is zacht, ook na het douchen, en de geur tijdens het douchen is heerlijk.
De handzeep vind ik echt zalig, de geur blijft lang hangen en je handen zijn tegelijkertijd beschermt en verzorgt.

Ik ben alvast fan! Wat denken jullie van deze producten?

Nivea Creme Care
Douchecrème - 250ml - €2.99
Badcrème - 750ml - €5.09
Vloeibare Handzeep - 250ml - €2.69