Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disneyland: Random pics + video


Nog meer Disneyland-foto's, I know, maar het blijft zo leuk, sorry!! Ik vertelde jullie al meer over de nieuwste Disneyland-attractie Ratatouille - The Adventure, over het nieuwe bijpassende restaurant Bistrot Chez Rèmy, en je kon al alles lezen over mijn favoriete attracties in de twee parken.
Maar er is meer! Vandaag deel ik graag meer de persoonlijke foto's (het zijn er een hoop en ik heb dan nog geselecteerd), en volgt er op het einde ook een superleuk filmpje die Disney samengesteld heeft met onze camerabeelden tijdens deze leuke twee-daagse, een superleuke herinnering!
Sit back and relax, en hopelijk voelen jullie zo ook de Disneyland-magic!
Net aangekomen en ik geniet direct van het uitzicht! We mochten trouwens slapen in dit prachtige Disneyhotel!Alvorens het park te gaan verkennen was het inchecken, maar ook op de foto met co-bloggers/vriendinnen Kim & Hanne, die ook waren uitgenodigd op dit fantastische Disneyland-avontuur. 

Nog een foto voor de ingang van het Disneyland Park zelf, maar we gingen eerst op ontdekking in de Walt Disney Studios.

Ik voel me al helemaal thuis (jammer genoeg lagen mijn minnie-oren nog in de koffer)

Onze twee dagen bestonden echt uit magische momenten en verrassingen. Dankzij Disney kreeg the little guy een exclusieve ontmoeting met de 'echte' spiderman, zijn favoriet, het was echt wel de echte hé mama!! en dat in een superleuk decor!

Nadien was het tijd om ons hotelkamer eens op te zoeken en even wat te rusten in dit prachtige bed (we waren al vroeg wakker, en ik wou het ook nog lang uithouden)...

en ons wat op te frissen, in de superleuke badkamer, in sneeuwwitje-thema.

Klaar voor nieuwe avonturen, parades, diner, ...


Nog eens samen poseren voor het kasteel, dat mag nooit ontbreken natuurlijk.

's Avonds gingen we eten in het restaurant in de Pirates of the Carribean attractie. Ik wist dat wij die attractie nog nooit gedaan hadden, en na het eten was het zover. Samen met Kim en haar gezelschap was dit een superleuke afsluiter.

Nog even genieten van de mooie omgeving, we gingen ook nog eens langs The Village, en daarna was het toch tijd om ons bedje in te duiken.

Dag twee begon met een heerlijk ontbijt in het Disneyhotel, met een geweldig uitzicht op het park en het kasteel, en we kregen er nog een ontmoeting met Mickey bovenop!

Daarna was het tijd om nog wat attracties mee te pikken, van It's a small World en Buzz Lightyear, tot Sneeuwwitje en Peter Pan...

...nog even langs het pirateneiland...


...en een ritje op de Big Thunder Mountain... en dan was het bijna tijd om terug naar huis te keren!

We liepen er ook twee dagen rond met een camera, om voor Disney al onze avonturen op beeld vast te leggen, en daar maakten ze een superleuk filmpje van! Neem snel een kijkje:

Nogmaals duizend maal bedankt aan Disney en Disneyland, het was echt een ervaring om nooit meer te vergeten! xx