Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: Sunnies with a hint of purple


Ik had al heel wat goede dingen gelezen over de webshop Firmoo, je kan er brillen (op sterkte) en zonnebrillen kopen, en dat allemaal voor een degelijke prijs.
Toen de webshop me contacteerde om hun aanbod eens te bekijken, vond ik het superleuk eens grondig te gaan rondneuzen.
Je kan voor elk model ook getinte glazen krijgen, dus er is echt een heel groot aanbod aan zonnebrillen, en mijn oog viel direct (nu ja, niet zo direct want ik vond het moeilijk kiezen) op een leuk, klein brilletje, afgewerkt met paars aan de binnenkant voor een leuk accentje. Neem snel een kijkje.De prijs van een degelijke bril/ zonnebril loopt al snel op, maar hier heb je vanaf $39 al heel wat keuze. Sommigen vinden het misschien wat risky om een bril online te kopen, maar ik hoor echt superveel goede commentaren en je kan via de site de bril ook virtueel gaan aanpassen, alsook zie je heel wat foto's van mensen die de bril ophebben.
Ik draag zelf geen bril, maar zonder zonnebril kan ik echt niet. Bij het minste straffe licht doe ik er al eentje op, vooral in de auto.

Ik ging voor dit leuke bruin/gevlamd modelletje, met paarse binnenkant (je ziet het hier). Hij staat bij de gewone brillen, maar als je hem in je winkelmandje legt, kan je kiezen voor prescription/non-prescription en nadien kan je ook kiezen voor getinte glazen, waarbij ik voor donkerbruin koos.
Ik ben er echt superblij mee, vind het best leuk en origineel, en na een weekje ongeveer had ik de bril in huis! Hij komt met een handig stevig doosje, een brilzakje en een doekje.

Een aanrader, zeker ook als je een bril draagt en je wilt graag eens wat afwisseling, zeker eens de Firmoo webshop bekijken.
Wat denken jullie ervan?

Tip: Voor nieuwe klanten hebben ze ook een First Pair Free Program, waarbij ze een aantal modellen gratis aanbieden, je krijgt dan het frame en de accessoires gratis, enkel de lenzen en de verzendkosten hoef je te betalen.