dinsdag 19 augustus 2014

Nivea - Creme Care


Aaah, de heerlijke geur van de 'blauwe pot van Nivea', wie kent hem niet. Ik ben ermee opgegroeid (de geur doet me steeds aan mijn mama terugdenken), en ook nu nog wordt hij voor tal van huidproblemen aangeprezen.
Maar wie deze heerlijke geur ook in de badkamer terug wilt vinden, mag zich gelukkig prijzen, want Nivea heeft het Creme Care gamma uitgebreid met een douchecrème, een badcrème en een vloeibare handzeep.De producten bestaan uit een verzorgende formule met ingrediënten van de legendarische blauwe pot van Nivea, nl. Eucerit (natuurlijk verzorgende olie), Provitamine B5 (bekend om zijn herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen), Glycerine (verbetert de huidelasticiteit en beschermt de huid) en Hydra IQ (langdurige hydratatie).
 Daarnaast hebben ze een lichte textuur, met als resultaat een zachte, gereinigde huid.

Zelf ga ik niet zo heel vaak in bad (mensen met enkel een douche zullen mij nu misschien gek verklaren), maar ik ben meer een douchemens. De badcrème, wat een mega-fles btw, is voorlopig dus nog ongebruikt gebleven, al ga ik hem komende winter zeker gebruiken, maar de douchecrème en de vloeibare handzeep zijn hier al grondig gebruikt geweest.
De douchecrème voelt echt heel zacht en smeuïg, terwijl hij toch wel ook licht schuimt. Mijn huid is zacht, ook na het douchen, en de geur tijdens het douchen is heerlijk.
De handzeep vind ik echt zalig, de geur blijft lang hangen en je handen zijn tegelijkertijd beschermt en verzorgt.

Ik ben alvast fan! Wat denken jullie van deze producten?

Nivea Creme Care
Douchecrème - 250ml - €2.99
Badcrème - 750ml - €5.09
Vloeibare Handzeep - 250ml - €2.69

18 opmerkingen:

 1. Die geur laat me ook denken aan iemand!
  Mijn oma gebruikte de platte pot met crème altijd.

  x Krizia

  Shark Attack - Fashion Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I literally just received these! Got to give them a go soon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh super! Ik word altijd nostalgisch als ik Nivea ruik. Het doet me net als bij jou denken aan m'n mama ^^


  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vader zweert bij Nivea voor zijn gezicht :-) Hij zegt dat hij er 'daardoor nog steeds als een jong veulen uitziet' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, leuk! De douchecrème wil ik zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Nivea ook zulke fijne producten hebben. Leuk setje!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh leuk! Ik gebruik de blauwe pot Niveau nog steeds, heerlijk product :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, fijn hé, dan ga je deze ook super vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, mijn mama gebruikte die altijd als handcrème enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk als zoiets als een geur je aan iemand kan doen terugdenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook fan! En ik ben ook niet zo'n bad-mens, dus de badcrème zal uiteindelijk ook gebruikt worden als douchecrème ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die wil ik wel heel graag hebben. Die geur brengt zoveel herinneringen naar boven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. want! nivea for the win! ik hou enorm van nivea

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram