Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Vernis - 902 Bar


We zitten volop in de herfst, al is dat tegenwoordig niet zo erg te merken aan de temperaturen (ik klaag zeker niet), maar de nagellak heeft hier toch ook al de switch gemaakt. Vroeger was ik niet zo voor de hele donkere kleuren, maar ik grijp er meer en meer naar.
Vandaag toon ik jullie graag een pikzwarte kleur, namelijk Dior Vernis in Bar, uit de Dior herfstcollectie.

In de collectie vind je nog een beige kleur, maar ook roze, blauw en rood zijn van de partij. Deze zwarte kleur valt eigenlijk direct in het oog doordat hij écht zwart is, maar ook heel mooi blinkt.
Na twee lagen is de lak ook dekkend, en hij brengt ook heel makkelijk aan.
Dankzij een nieuwe formule zijn ze ook langer houdbaar en gaan ze effectief meer gaan blinken, what's not to love! Na enkele dagen heb ik wel al een beetje tipwear, maar ik denk dat dat vooral ook komt door de (slechte) kwaliteit van mijn nagels tegenwoordig.

Mij ga je dus in het najaar meer met donkere nagels spotten, ik vind het er best nog stijlvol uitzien.
Wat denken jullie van zwarte nagellak?

Dior Vernis - 902 Bar - €23
Verkrijgbaar in de parfumerie