Mogelijk gemaakt door Blogger.

My beauty-on-the-go top 5


Ik sleur elke dag een redelijk grote en zware handtas mee, naast mijn agenda, portemonnee, gsm en andere spullen, zitten er ook heel wat beautyspullen in. Téveel eigenlijk om goed te zijn, ik gebruik meer dan de helft eigenlijk niet, maar sommige dingen zijn handig om bij te hebben voor 'je weet maar nooit', zoals een mini-pincet, nagelvijltjes, ... en ook lipproducten kan ik nooit genoeg bijhebben, de nodige glossjes, lipsticks en lippenbalsems vind je dus ook terug in mijn handtas.
Maar als ik echt slechts enkele items eruit mag halen, wegens lange dag weg dus liever geen zware tas, of als ik enkel een klein tasje bijheb, dan kan ik niet zonder deze vijf items.

Anti-Bacterial handgel: wil ik echt altijd bij me hebben, momenteel gebruik ik de Bath & Body Works PocketBac in Island Nectar.
Handcrème: ik kan echt niet tegen droge handen en je vindt wel overal kleine tubes handcrème. Nu in de handtas zit de Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve.
Lippenbalsem: nog iets waar ik echt niet zonder kan, een lippenbalsem, er zitten er verschillende in mijn handtas, maar deze Cherry Chapstick grijp ik eigenlijk best het meest naar.
Concealer: Mijn make-up bijwerken is vooral kijken of donkere kringen en rode vlekjes nog goed verstopt zitten. Deze Happy Light van Bourjois vind ik echt heel goed en perfect om mee te nemen voor onderweg.
Chubby Stick: ik ben Clinique fan en de Chubby Stick staat nog steeds op nummer 1, ik heb er altijd één of twee bij, en ik gebruik deze dan ook voor zowel mijn lippen als mijn wangen wat extra kleur te gaan geven.

Oké, een zwart oogpotlood mag er misschien ook wel bij.
Wat is jouw favoriete on-the-go beautyproduct, waar kan je echt niet zonder?