Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: it's beginning to look a lot like Christmas!


 Het is al even geleden dat ik nog eens random pics deelde, vooral omdat de meeste foto's toen met de #myvitabreak challenge te maken hadden, en die ik dan wekelijks deelde. Maar vandaag zet ik de rest nog eens op een rijtje, waar je zal zien dat kerst al goed aanwezig is ;) Al zullen er zeker nog meer kerstige foto's te zien zijn de komende dagen/weken! I Love Christmas!!

Enkele weken geleden hadden we een pedagogische studiedag met het werk, en zaten we op deze prachtige locatie (Kasteel Borluut te Sint-Denijs-Westrem). Op de bovenste foto zie je een beetje hoe het er binnen uitzag, heel wat spiegels en kroonluchters!

Bij het zien een prachtige zonsopgang, ben ik direct goedgezind 's morgens.

Hoe leuk zijn deze Nutella-potten!! Die moet je toch gewoon in huis halen voor de winter/kerst!! 
Eind december komt de Snoopy film trouwens uit! 

December, eindelijk tijd om aan de adventskalenders te beginnen en af te tellen naar kerst! The little guy heeft er eentje van Kinder, en ik van Sothys met heel wat leuke beauty-samples.

Maar op 6 december kwam eerst de sint op bezoek, met heel wat lekkers en cadeautjes!

Dit was mijn sint-outfit, ik had mijn eigen speelgoed voorzien met mijn schommelpaard-kleedje ;)

Ik had onlangs al een eerste kerst-feestje, samen met Hema, waar we genoten van heel wat lekkers! 

Ik heb trouwens heel wat inspiratie opgedaan voor leuke kerstcadeau's, ze hebben zo een leuke setjes dit jaar.

We konden die avond ook ons haar laten invlechten, ik wou dit al dolgraag eens bij mezelf maar dat lukt me niet, dus was het het ideale moment. Ik heb er de dag nadien nog geniet van gehad.

Nog meer lekkers, maar voor een goede reden! Caudalie viert zijn 20 jarig bestaan, met heerlijke koekjes (zijn trouwens vegan en glutenvrij, van Flockfoods). 

Yes, de kerstsfeer kan beginnen. Ik begon de eerste decoratie met wat kussens die perfect zijn voor een gezellige kerstperiode (de gewone kussens zijn van Primark, het rendierhoofdje is van h&m home).

En ook mijn Yankee Candle kerst-kaarsen mochten terug bovengehaald worden. Ik gebruik ze enkele tijdens de kerstperiode, kwestie van er een beetje spaarzaam mee te zijn. Sommigen gaan toch al even mee, en ik heb er dit jaar (nog) geen nieuwe gekocht.

Hoe zit het met jullie kerst-stemming, ben je al helemaal in de mood?
Hier zie je trouwens hoe mijn kerstboom er dit jaar uitziet (en kan je nog altijd meedoen om een versierde kerstboom te winnen)