Mogelijk gemaakt door Blogger.

This was 2015!


Ah, mijn laatste postje van 2015 alweer! Wat is het jaar gevlogen... Morgen is het de laatste dag van het oudejaar, hopelijk gaan jullie allemaal gezellig oud en nieuw vieren! Traditioneel hou ik nog een laatste terugblik naar het voorbije jaar, met enkele van mijn leukste foto's, de meeste gelezen blogpost en mijn mooiste momenten dit jaar!
Neem je een kijkje mee:

2015 was er eentje met oh zo mooie momenten. Cliché ja, met het zijn de kleine dingen waar ik achteraf toch het meest geniet, fijne momenten met familie en vriendinnen, leuke uitstapjes, toffe babbels, de slappe lach, ...
Ons jaarlijks uitstapje Disneyland was weeral zo leuk, maar ook dagtripjes naar zee, familiefeestjes, zomerse fietstochtjes en bbq's geven mij toch telkens een glimlach op mijn gezicht.
Ook dankzij Sprinkles on a Cupcake mocht ik enkele leuke events doen waar ik altijd een gezellige tijd heb met blogvriendinnen, filmpremières meemaken, nieuwe make-upjes ontdekken, en zoveel meer! Als echte topper voor mij, was toch wel het Assepoester-weekendje dat ik mocht beleven in Brugge, waar ik uitgenodigd werd door Disney voor een echt prinsessenweekend, inclusief koets en prinsessenbed.
Wat ik ook top vond, is dat ik maar liefst in drie magazines verscheen dit jaar met mijn blog, en ook eenmaal op tv, in het zomerprogramma Pluk Je Zomer op AVS, waar ik enkele zomertips gaf rond make-up en een snel zomerkapsel maakte.

Op de blog zelf merkte ik dat heel wat uiteenlopende artikels vaak gelezen werden, wat ik heel leuk vind want dat wil toch zeggen dat jullie de verscheidenheid van mijn blog toch leuk vinden. De Random Pics doen het altijd heel erg goed, en ook shoplogs, make-up- en kapsel-tips werden vaak bekeken. Mijn bedroom make-over was ook een topper, net als mijn allereerste vlog in samenwerking met Ocean Spray. Ze behaalden net niet de top vijf. Welke dan wel, bekijk ze hieronder:

1. Na de Babylips, bracht Maybelline in het voorjaar een nagelverzorgingsgamma uit, Dr. Resque Nail Care. Ik ben nog steeds heel tevreden van de producten en gebruik ze nog regelmatig.
2. Nog een nieuw product dit jaar, was de Miracle Cushion van Lancôme. Een trend overgewaaid uit Azië en Lancôme was de eerste met zo een product in ons land. Het is een foundation die verstopt zit in een sponsje, die zorgt voor een mooie dekking en stralende teint, maar geeft ook een verfrissend effect en beschermt tegen uv-stralen.
3. Begin 2015 was het eindelijk zo ver, de Tsum Tsum knuffels van Disney waren eindelijk ook in ons land beschikbaar. De kleine kawaii knuffels uit Japan betekenen eigenlijk 'stapel stapel' en het is dus de bedoeling dat je er zoveel mogelijk verzameld en ze zo goed mogelijk op elkaar probeert te stapelen. Mijn collectie begon met deze drie, maar is ondertussen al uitgebreid tot elf kleine schattige knuffeltjes.
4. Gent werd dit jaar enkele toffe winkels rijker, zo kregen we een H&M Home, & Other Stories en Primark. Ik ging naar de winkelopeningen en daar waren jullie best benieuwd naar dus ze delen deze vierde plaats.
5. In maart kwam de Disneyfilm Cinderella uit in de Belgische bioscoopzalen, en naar aanleiding daarvan werd ik door Disney uitgenodigd in Brugge voor een echt Assepoester-weekendje (ik schreef er al over bij mijn top-momenten van 2015).

Hier zien jullie ook nog eens mijn instagram foto's die het meeste likes kregen afgelopen jaar (kan je voor jezelf bekijken op 2015bestnine.com). Heel wat cuteness, lekkere zoetigheden, Disney en schoenen te zien... yep, that's me!

2015 was een superleuk jaar, ik kijk al uit naar wat 2016 ons te brengen heeft! Ik wens iedereen alvast al een geweldige oudejaarsavond toe met leuk gezelschap, lekker eten en heel veel plezier! En dat al jullie dromen mogen uitkomen in het nieuwe jaar!
Bedankt om Sprinkles on a Cupcake zo talrijk te bezoeken afgelopen jaar, bedankt voor al jullie comments, likes, lieve berichtjes, leuke mailtjes, ... Tot volgend jaar!
xxx