Mogelijk gemaakt door Blogger.

Paul & Joe Beauté


Mooie make-up die er dan ook nog eens schattig uitziet, ja dat is een winner voor mij! En het merk Paul & Joe voldoet daar helemaal aan. Oorspronkelijk gestart als kledingmerk, maar sinds 2002 zit daar ook een volledige cosmeticalijn in, die een mix is van Franse en Japanse filosofie en dat is er helemaal aan te zien. De producten stralen elegantie en romantiek uit, maar tegelijk ook retro en origineel. Ik had al eerder een blush/highlight van het merk, maar probeerde nog enkele producten uit.

Eén van de bestsellers is de Hydraterende make-upbasis, waar ik dan ook heel benieuwd naar was. Deze is de 03, wat een kleurloos product is (ze zijn ook verkrijgbaar in getinte versie). Het is dus een primer, wat ervoor zorgt dat je make-up langer op je gezicht blijft zitten, maar daarnaast gaat deze ook de huid gaan hydrateren. Hij bevat ook een subtiele shimmer, die de huid een mooie gezonde glow gaat geven. Ik ben er alvast heel tevreden mee, je hebt heel weinig nodig en mijn huid voelt gevoed aan terwijl het toch mijn make-up langer op zijn plaats houdt.
Daarnaast, hoe mooi ziet de verpakking er wel niet uit, heel elegant, en hij bevat een handig pompje. Het product ruikt ook heel lekker, heel zacht en aangenaam, beetje zomers als een zonnecrème.

Daarnaast was ik ook heel benieuwd naar het compacte poeder van Paul & Joe. De verpakking, het doosje, koop je apart en het poeder ook, zodat je nadien gewoon een refill kan kopen van enkel het poeder. Dit poeder is de Pressed Powder Duo in 01, het is een fijn transparant poeder dat zowel een matte als een glanzende textuur bevat.
Het poeder bevat een talgabsorberende formule dat voorkomt dat de huid gaat glimmen en zorgt voor een mooie dekking. Het glanzende gedeelte kan je dan weer apart als highlighter gaan gebruiken, of samen met het matte poeder, gewoon een draai erdoor met je brush, om je huid zowel mat te houden als een mooie natuurlijke glow te geven.

Als laatste toon ik jullie deze prachtige nagellak, namelijk de Paul & Joe Nail Polish 005 (Plumes de Paon, naam vond ik op het internet terug want was niet op de verpakking terug te vinden). Wat een geweldig mooie kleur, en dan die verpakking, I love it!! Het nagellak-flesje zelf ziet er zo mooi en elegant uit, maar het doosje is zo leuk en kleurrijk, en staat te blinken in mijn make-upplekje.
Maar ook de kleur zelf is geweldig, een metallic groen-blauw kleurtje die heel makkelijk aanbrengt. Met twee laagjes heb je een egale kleur op je nagels, die ook heel lang mooi blijft!

Wat denken jullie van deze producten? Heb je zelf als iets geprobeerd van Paul & Joe?

Meer info over verkooppunten en andere producten vind je op paulandjoemakeup.be