Mogelijk gemaakt door Blogger.

Urban Decay in België


Foto Ici Paris XL/Urban Decay

Yes, het Amerikaanse make-upmerk Urban Decay ligt in de Belgische winkels, meer bepaald in enkele Ici Paris XL shops in ons land. Rond de zomer was het merk al in de webshop verkrijgbaar, maar sinds kort zijn er enkele Shop-in-Shops geopend, namelijk in Brussel, Antwerpen en deze week ook in Gent, waar ik een kijkje ging gaan nemen!

Ik ben echt superblij, heb al zoveel goeds gelezen over het merk, en zoveel mooie producten gezien op foto, dat ik het geweldig vond om al dat moois eens in het echt kon bewonderen, en uitproberen. De prachtige Naked palettes, heel wat lipproducten en ook heel wat geweldig mooie oogmake-upproducten, al die kleuren bij de oogschaduws en oogpotloden, ik was onder de indruk! Maar nog zoveel meer. Ik ben ook best benieuwd naar de make-up brushes.
Foto Ici Paris XL/Urban Decay

De topproducten, en toch wel hun bekendste, zijn de Naked Palettes, ondertussen zijn er al vier varianten op de markt, het origineel Naked palette, dan Naked 2 en 3 en nu onlangs kwam Naked Smoky uit. De Eyeshadow Primer Potions zijn ook toppers, die heb ik zelf al eens geprobeerd en vond die top om je oogschaduw op zijn plaats te houden, ook verkrijgbaar in vier varianten. Op de derde plaats van de Urban Decay's most-wanted products, vind je de Make-Up Setting Spray, verkrijgbaar in drie varianten, om je make-up mooi op zijn plaats de houden, de hele dag lang.
Maar in de Gentse winkel vind je alvast de top 10 van best-verkochte producten uitgestald, dus je kan ze allemaal gaan ontdekken.

De shop-in-shop van Urban Decay in de Gentse Ici Paris XL ziet er trouwens geweldig mooi uit, de winkel kreeg een hele make-over, en de Urban Decay Corner past er perfect bij. De producten staan mooi en overzichtelijk bij elkaar, de favorieten kregen een plekje en er staan twee prachtige make-uptafels, waar ik tijdens de opening even mocht plaats nemen en een touch-up kreeg van de mua. Ik maakte kennis met enkele producten, en ik ben alvast verkocht! Maar daar later meer over!
Foto's Ici Paris XL/Urban Decay

Zijn jullie ook zo blij met de komst van Urban Decay in België?

Urban Decay - verkrijgbaar in Ici Paris XL te
Brussel - Nieuwstraat
Antwerpen - Meir
Gent - Korenmarkt
of op de Ici Paris XL webshop