Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mijn kerstboom + win je eigen versierde kerstboom


Oh yes, ik heb een superleuke winactie voor jullie klaarstaan, helemaal in de kerstsfeer natuurlijk, want ik ben alvast aan het aftellen. Het moet nu ook niet te snel gaan, beetje genieten van deze gezellige dagen, maar ik was wel heel blij dat de kerstdecoratie eindelijk uitgehaald mocht worden.
In samenwerking met Sony Music mag ik dan ook een 'kerstige' wedstrijd organiseren, naar aanleiding van hun nieuwste kerst-cd Magische Kerst die sinds kort in de winkels ligt. Jullie kunnen namelijk een versierde kerstboom winnen!!

Ik weet het, de meeste mensen hebben misschien al hun kerstboom gezet, of zijn dat binnenkort van plan, maar als dat niet het geval is, of je wilt misschien graag nog een kerstboom erbij, ofwel wil je gewoon volgend jaar graag eens volledig nieuwe decoratie... dan is deze winactie misschien iets voor jou!! De wedstrijd loopt een weekje, zodat de winnaar toch nog wat kan genieten van zijn nieuwe kerstboom!
Sony Music wil met deze leuke actie hun nieuwste kerst-cd Magische Kerst eens in de kijker zetten, en zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van een portie gezellige kerstmuziek tijdens de maand december. Het album bevat vier cd's met heel wat toffe en mooie kerstmuziek, je kan hem hier alvast volgen op Spotify.

Voor de kerstboom werkt Sony Music samen met Paradisio, die de kerstboom en ook de versiering zullen leveren. Ze brachten mij ook heel wat moois afgelopen weekend, dus kon ik niet wachten mijn boom op te zetten. Een hele mooie volle boom, en heel wat toffe decoratie. Ik heb er wel nog wat eigen spulletjes aan toegevoegd, die ik toch niet kan missen bij in mijn kerstboom, zoals enkele Disney-items en wat snoepjes en lolly's ;).

Wat moet je nu doen om kans te maken op zo een mooie kerstboom, inclusief versiering?
1. Post een kerstfoto via instagram of twitter
2. Plaats bij je foto volgende zin: "Jingle Bells, Jingle Bells, ik wil die kerstboom van @myparadisio x @PetraCupcake wel dankzij de #SonyMagischeKerst muziek: http://smarturl.it/MagischeKerst'

Update: deze winactie is afgelopen. De winnaar werd gecontacteerd via email!