Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney around the house, Christmas-style


Dat ik een grote Disney-fan ben, dat is al lang geen geheim meer! Ook mijn zoontje is helemaal zoals zijn mama daarin, al van kleins af. Ons speelgoed-afdeling, laat ik het zo maar noemen, kan gerust wel een Disney-winkel op zich zijn, moest ik alles eens verzamelen. Maar niet enkel speelgoed, maar wel overal in huis vind je wel iets Disney terug, ook met de kerstperiode. Ik nam enkele leuke foto's, en zette zo wat items in de kijker, zoals mijn pronkstuk, de Lumiére kandelaar die je hierboven op de foto ziet! Hij staat hier altijd in de living, maar met de feestdagen komt hij nog zo mooi uit!

Jullie zagen bij mijn vorige post over de kerstboom al dat er wat Disney-items inhangen, die mogen hier niet ontbreken, en elk jaar komen er wel bij. Dit jaar enkele rode glitterballen, maar ik stak bv. ook enkele tsum tsum knuffels in de boom, die passen er prima bij, zoals Mickey en Minnie, Knabbel en Babbel, en natuurlijk Olaf!
En met de nieuwe Star Wars film die net uit is, (wie is al gaan kijken trouwens?), hing ik er ook een kleine Stormtrooper bij (is eigenlijk een usb-stick, leuk toch, maar kan ook makkelijk opgehangen worden).

Daarnaast zijn knuffels wel altijd aanwezig bij ons in huis, en kan je ook iedereen mee plezieren vind ik. Van bijna elke Disneyfilm die we bekijken, hebben we wel een knuffeltje in huis. Zo hebben we onze collectie laatst nog aangevuld met Spot, het kleine jongetje uit The Good Dinosaur. Maar in de winter mag zeker Olaf niet ontbreken. De grote Olaf bestelde ik trouwens via Disneystore in promotie (was normaal €30 en ik betaalde €10, score!), is een nieuwjaarscadeautje voor the little guy, maar ik haalde hem voor de foto al even uit de kast zonder dat hij het zag.

Ook de keuken is helemaal Disney-proof, ik kocht onlangs deze leuke Minnie-tas, inclusief schattig strikjes-lepeltje! Het kinderservies is iets meer uitgebreid, plastic bordjes, bekers en bestek, van Spiderman, Cars, Teigetje, ... We hebben het allemaal. Laatste nieuwe in de rij, de superleuke drinkbeker met rietje, van Star Wars, met BB-8. Hihi, zo zijn we alletwee tevreden!

Ben jij ook zo een Disney-fan, en wat is jouw favoriete Disney hebbeding?