Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: Merry Christmas


Eerst en vooral wil ik jullie allemaal een vrolijk Kerstfeest wensen, hopelijk hadden jullie een fijne, gezellige tijd, leuke cadeautjes, lekker eten, ... Het was hier nogal stil afgelopen dagen, ik wou nog een feestlook online zetten en een toffe cadeau-tip, maar die komen er deze week nog zeker aan, samen met een overzichtje van mijn leukste foto's en meest gelezen artikels. Ik maak het vandaag goed met enkele van mijn leukste kerst-foto's. Het was hier heel druk afgelopen week, ik moest nog enkele dagen werken, nog last-minute cadeautjes shoppen, maar ik genoot ook van gezellige kerstfeesten, brunch met twee lovely ladies, pre-christmas-feestje met enkele lieve vriendinnen, inclusief cadeautjes, kersttrui, lekkere hapjes en een kerstfilm (waar we uiteindelijk niets van zagen door het vele kletsen), en dan natuurlijk gezellige kerstdagen met familie en ook eens eventjes heerlijk niets doen!

Kerst is voor mij de kersttassen uit de kast halen, maar ook gezellige kerstpyjama's en -slofjes!

Hoe leuk is deze kerstelf-ballon!?

Ook de snacks zijn aangepast, Elf Slices en de lekkerste Kokos-Vanille meringues (van Hema)

De inhoud van mijn handtas kreeg een make-over, voor winter/kerst! Kerstbalpen, lippenbalsem eos, mini parfum van Givenchy, een donker kleurtje lipstick ook van Givenchy, een blushstick van Dior, handcrème van L'Occitane met honing en twee anti-bacteriële handgels van Bath & Body Works.

Vorige zondag ging ik brunchen met Hanne en Isabelle, bij Alice in Gent. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een lekker, uitgebreid, all-you-can-eat brunch in een prachtig interieur.

Kerstwensen in chocolade, bij Dermalogica weten ze hoe ze me blij kunnen maken. 

Ik vierde woensdagavond ook al kerst, samen met enkele vriendinnen hadden we een pre-kerstavond-avondje. 
Dit was mijn outfit, het mag al eens wat glitteren voor kerst ;) 

Vorig jaar vierden we ook al een gelijkaardig kerstfeestje, het was zo tof dat we besloten hebben er een jaarlijkse traditie van te maken! Er waren lekkere hapjes, cadeautjes (de inhoud van de cadeautjes zie je oa. verder op een andere foto), een kerstfilm, girls-talk, ...
Bedankt Liesbeth, Hanne, Charlotte en Jessie voor de gezellig avond en mooie cadeautjes!
(Bovenste foto links is er eentje van Liesbeth, onderste foto rechts is er eentje van Charlotte)

Op kerstdag probeer ik altijd te zorgen voor een gezellig ontbijt, met heel wat lekkers! 

Ik kreeg heel wat schattige, leuke, gezellige cadeautjes voor kerst. Ik zette er enkele bij elkaar.

Op het kerstdiner dronken we bubbels met glitter, dit zijn de Magic Sparkling Wine flessen verkrijgbaar bij Syqua. Deze is de alcoholvrije versie, Volcano 0%. Met alcohol zijn ze in heel wat andere kleuren/smaken verkrijgbaar. Perfect voor de feestdagen!

Ik sloot kerstdag af met nog meer glitters, namelijk onder de douche, met de Have a Cherry Christmas van Philosophy. Daarna tijd voor comfy kleren, met mijn Grinch trui en rendierslofjes, en keken we gezellig nog een film. 

Zo, een kerst-overzichtje is altijd leuk! Hopelijk hebben jullie een fijne tijd gehad! Deel gerust je favoriete kerstfoto onder deze post! Nu is het aftellen naar nog meer feest, met oud en nieuw! Geniet alvast van de laatste dagen van 2016! xx