Mogelijk gemaakt door Blogger.

& Other Stories - Fall 2015


Vandaag toon ik jullie enkele nieuwe herfstartikelen van & Other Stories. bij najaar-collecties zie je vaak donkere kleuren terugkomen, ik vind dat wel fijn op mijn nagels en misschien mijn ogen, voor mijn lippen blijf ik toch vooral voor mijn favoriete zachtere tinten kiezen.
Nieuw voor de herfst bij & Other Stories zijn oa. de Demi Matt Lip Colour, enkele nieuwe kleuren voor hun nagellak, een nieuwe geur, nl. Bonbon Tree en handige nagellak-remover doekjes. Kijk eens even mee:

De Demi Matt Lip Colour is dus een nieuw product, een lang houdbare lipstick met een licht matte textuur maar ook een hydraterende formule heeft dankzij de toevoeging van shea butter. Hij is verkrijgbaar in maar liefst 37 verschillende kleuren, dus er zit voor iedereen wel iets bij. Deze is de Mistral Current, een echte donkere herfstkleur, in een burgundy tint. Iets te donker voor mezelf vind ik, maar een heel fijne formule dus ik wil dolgraag nog enkele van de lichte tinten inslaan!

Van de nagellakkleurtjes testte ik de Ajour Green Nail Colour, een kaki groene kleur, ook helemaal top voor de herfst. Ik heb al eenzelfde kleurtje van & Other Stories, Loden Green, maar die is toch heel wat donkerder. De formule is nog steeds hetzelfde, ik was toen al enthousiast, de nagellak brengt heel makkelijk aan en met twee laagjes heb je een mooi egaal resultaat, en ze blijven lang mooi zitten.
Wat er dan weer beter is, is de verpakking. Waar je vroeger het papiertje eraf haalde, bleef er een plakkend laagje achter, maar nu hebben ze dat met een plakkertje opgelost en je flesje ziet er helemaal flawless uit! Top hoor & Other Stories!

Ook leuk zijn de Simply Swipe Nail Colour Remover Wipes, handige doekjes die apart verpakt zijn om je nagellak eraf te halen, handig om in de handtas mee te nemen of op vakantie!

Als laatste probeerde ik ook een body lotion sample van de nieuwe geur Bonbon Tree (je kan die gratis bij een bestelling aanvragen). Het is een hele lichte bodylotion, die de huid toch heel zacht doet aanvoelen. De geur is echt heerlijk kruidig, perfect voor het najaar en de koude winterdagen. Hij trekt supersnel in in de huid, dus ik vind het ook een heel fijn product voor mijn handen, want ze zijn direct gevoed maar voelen helemaal niet vettig aan, en ze hebben een heerlijke geur! En een fullsize kost maar €9, dus ik moet dringend eens langs de store denk ik!

Wat denken jullie van deze fijne herfst-producten en kleuren?

& Other Stories
Demi Matt Colour - €15
Nail Colour - €7
Bonbon Tree Body Lotion - (fullsize) €9
Verkrijgbaar in de winkels in Gent - Antwerpen of online op www.stories.com