zondag 5 oktober 2014

& Other Stories - Loden Green Nail Colour


Herfstig weer vraagt nu echt wel voor een donkerder kleurtje op de nagels. Hoewel roze tinten niet gaan verdwijnen bij mij, dat blijft het hele jaar door, maar nu ging ik toch eens voor iets anders, namelijk Loden Green van & Other Stories.Het is een donkergroene kleur, beetje army-style, maar heeft eigenlijk toch net dat tikkeltje chique doordat er een subtiele shimmer in zit. Ik vind het wel een leuk herfstkleurtje.
De verpakking ziet er leuk uit, typisch & Other Stories, enkel vind ik het jammer dat als je het papiertje eraf haalt, dat het toch op een één enkele plaats nog wat plakkerig aanvoelt.

Over het lakje zelf niets dan lof, ik vind het een toffe kleur en het brengt ook makkelijk aan. Ik heb twee laagjes op, en dat geeft een perfecte dekking. Hij brengt aan zonder strepen en het borsteltje is ook heel vlot en handig.
Het was mijn eerste nagellakje van dit merk, maar het zal zeker niet het laatste blijven, want ze zijn perfect qua prijs-kwaliteit.

Wat denken jullie van deze kleur? En gaan jullie voor een typische herfstkleur, of toch nog niet?

& Other Stories - Nagellak - €7
Verkrijgbaar in de winkels of op stories.com

15 opmerkingen:

 1. Mooie kleur, inderdaad een typische herfstkleur. De shimmer valt me niet zo op moet ik eerlijk zeggen.Ik ben zelf nog niet zo in najaarsstemming qua nagellak. Ik heb altijd moeite met de overgang zomer naar herfst ;-) gelukkig voelde het gisteren ook heerlijk zomers aan en heb ik mijn teennagels voorzien van een heerlijke koraal kleur (live.live.carnival van OPI) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helaas is mijn comment weer weg *snif* hopelijk heb je ém wel gelezen.. was een hele lange namelijk.. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het is echt niet zo heel duidelijk, maar vind het toch beter dan gewoon camouflage-groen ;). Oeh, die koraalkleur is inderdaad mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kleur! maar bij mij blijven ze niet lang helaas! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie typische herfstkleur inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is inderdaad een erg mooie kleur. Ik heb er ook een paar tinten van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur! Ik heb de gele, maar die dekt voor geen meter...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook een nagellak die Loden Green heet, maar dan van IsaDora :-) Deze is ook mooi, mooie bosgroene tint!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, ik grijp normaal niet naar te donkere tinten, maar ik begin precies toch te veranderen, mede door deze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, geel is echt een moeilijk dekkende kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het was de eerste maal dat ik hem opdeed, nu zijn we twee dagen verder en heb al wat zichtbare tipwear...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een leuk herfstkleurtje :)! Ik ben normaal echt geen fan van de 'army'-kleurtjes, maar dit zou ik ook op mijn nagels smeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben normaal echt niet voor groene nagellak, maar deze kleur vind ik wél erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram