zondag 10 oktober 2010

Cupcakes by Julie's House

Donderdag was het avondshopping in Gent. Sommige winkels bleven tot 20u open, maar sommige ook tot 22u. Ideaal moment dus om eens te gaan winkelen. Maar dat hadden natuurlijk veel mensen gedacht, het was er heel druk, maar wel gezellig. Af en toe vond je enkele muziekgroepjes in de winkels die live aan het spelen waren. We begonnen ons shoptripje met een bezoekje aan de souplounge in Gent. Wat supergezellig. Ze serveren er elke dag 4 verse soepen geserveerd met brood en een stuk fruit. De shoppingbuit zelf was niet zo erg groot. Het was ook heel druk in de winkels om alles goed te bekijken (en ik had eigelijk geen goed plan van wat ik precies allemaal zocht). Ik ging naar huis met een paar nieuwe schoenen van Sac 'd Anvers, die ik voor 20€ toch niet kon laten staan. Verder waren het vooral spullen voor my little boy!! Als afsluiter ging ik voor het eerst naar Julie's House! Joepie, ik keek er naar uit!! Ik had er in de vakantie al eens voor gesloten deuren gestaan, dus nu had ik vooraf gecheckt of het zeker open was! Julie's House is een artisanale patisserie waar je heerlijke stukken taart, cupcakes, muffins en nog meer lekkers kan eten, samen met een tasje koffie, verse chocomelk, kusmi thee of een frisdrank. Er zijn op de benedenverdieping en de eerste verdieping gezellige zitplaatsjes. Je kan ook dessertjes kopen om mee te nemen. (sorry voor de crappy foto's, had alleen gsm bij om foto's te nemen) Ik ging natuurlijk voor cupcakes, en kon helemaal niet kiezen, ze zagen er allemaal yummie uit! Ik ging voor bosbes en vanille. Superlekker, maar veel te veel. Heb eentje opgegeten en de andere meegenomen naar huis (en nog eentje extra met banaan). De chocomelk zag er ook lekker uit, gezellig in hele leuke kannetjes en tasjes opgedient, maar na het shoppen had ik echt dorst en ging ik gewoon voor cola. De etalage staan ook vol met superleuke cupcake-spulletjes voor in huis die je ook kan kopen, en ik ging dan ook naar huis met een leuk cupcake plateautje. Je kan er ook terrecht voor ontbijt, of afternoon tea, maar je kan er ook bestellingen plaatsen. Dus als je eens in de buurt van Gent (kraanlei 13) bent, zeker en vast een bezoekje waard.

14 opmerkingen:

 1. Ziet er erg gezellig uit, en die muffins (cup cakes?) ook! Jummie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh ik wil er ook graag naartoe! Had er ook al iets over gelezen/gezien en nu ik weet dat ze ook leuke cupcakespulletjes hebben, wil ik er zeker naartoe !!! Ziet er wel heel leuk uit zeg ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie pumps. En de cupcakes zien er delicious uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het zeker voor herhaling vatbaar, die avondshopping!

  Jammer dat ik je niet heb gezien, ik heb nochtans heel goed rondgekeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zot zot zot van Julie's House! En grappig detail, ik woon daar ongeveer een straat naast ^^ Een vriendin van mij, ook genaamd Julie, werkt daar zelfs en onder de middag gaan we vaak daar ons volproppen met taart! Volgende keer moet je zeker de kaastaart en de witte chocolade -speculoostaart nemen, die zijn echt, ik heb er geen woorden voor^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die cupcakes zien er heerlijk uit!

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je high heels zijn prachtig! Ik heb veel te weinig tijd om uitgebreid te shoppen sinds ik een kleintje heb (of ik neem gewoon te weinig tijd ;-)). En dan loop je veel moois mis. Lekker die cupcakes. Dit soort shops mis ik hier in NL wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je schoenen zijn erg mooi! Wat een leuk zeg dat Julie's House, de cupcakes zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Lies, bedankt voor de tip, ga ik de volgende keer zeker proberen!!

  @ Eva, ja met zo een succes zullen ze het misschien wat meer organiseren. Jammer toch dat we elkaar mislopen zijn, maar was wel te denken, zo druk!!

  @ deb, heb ik hier ook wel hoor. Shoppen gebeurd altijd rap rap, of tijdens mijn middagpauze, maar je moet altijd op de klok kijken hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Suuuuperlekker he! Ik ben er pas ook geweest, nadat ik helemaal verdwaald was geraakt in mijn zoektocht ernaar toe :) Moet ik dringend nog eens een bezoekje brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. nice post !
  I looooooooove Julie's house.
  zo heerlijk :)
  en leuk interieur he.
  binnenkort komen de streetstyle pics van de shopping night op Chanoi! ;D

  kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh Julie's House is superleuk! Jammer dat Julie zelf niet altijd zo vriendelijk is ;) Dat servies ziet er ook prachtig uit! Jammer dat ik niet wist dat je kwam shoppen in Gent, dan hadden we eens kunnen afspreken! Ik zou wel graag eens met jou shoppen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Hanne, we moeten dat zeker eens doen!! Ik had je nogthans op twitter gestuurd of je ging gaan avondshoppen, maar het gaat daar natuurlijk soms zo snel, als je dan een berichtje hebt gemist...

  Julie zelf hebben we die avond niet gezien...

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram