zaterdag 30 oktober 2010

Don' forget my giveaway

Je hebt nog enkele uurtjes de tijd om aan mijn giveaway mee te doen, dus als je nog niet hebt meegedaan, klik dan op deze link en laat een comment achter, en wie weet win jij dan deze leuke lipbalsem van IceCream: De winactie stopt om middernacht deze nacht, en morgen maak ik de winnaar bekend, so stay tuned!! Good Luck x

3 opmerkingen:

  1. Ik hen al meegedaan!! Ik vind het echt een super leuk giveaway:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor! Ik hoefde niet mee te doen, want ik hoef dat toch niet te winnen! Maar leuk voor de meiden die mee doen, en degen die wint ;)

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram