woensdag 27 oktober 2010

Herbal Essences Beautiful Ends

Ik testte voor jullie het haarverzorgingsgamma Beautiful Ends van Herbal Essences uit. Deze laatste lijn van dit merk bestaat uit een shampoo, conditioner, een haarmasker en een leave-in cream. De beautiful ends lijn bestaat er vooral in het haar te verzorgen en gespleten punten tegen te gaan. Frambozen en zijde-extracten zijn de belangrijkste ingrediënten in deze producten. Ze ruiken dan ook zalig en de kleur is... roze!! De verzorgende formule geeft het haar een beschermlaag die de haarpunten bij elkaar houdt en het splitsen tegengaat. De verpakking oogt ook heel luxeus en mooi. Rood van kleur met donkerrode afwerking. De producten zelf zijn roze van kleur, behalve de leave-in cream, die is wit. De shampoo en conditioner doen goed hun werk, ze maken mijn haar alvast superzacht en glanzend. Wat ik wel merk, is dat mijn haar er precies toch iets sneller vettig van wordt dan bij andere merken. Niet heel opvallend maar merk toch een licht verschil. Het masker en de leave-in cream vind ik super. De lekker fruitige geur blijft ook langer hangen, zeker bij de leave-in. Ik vind het zalig dat je iets achteraf niet moet uitwassen!! Of ze ook effectief het splitsen tegengaan, dat kan ik eigelijk niet direct merken. Misschien moet je daarvoor het echt langere tijd gebruiken. Gebruiken jullie iets van deze lijn? Of van het merk? En wat is jou favoriete haarproduct?

10 opmerkingen:

 1. Ik gebruik het nog niet, maar aan je review te zien is hij best wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik hem nog niet, maar wil hem toch eens proberen! De leave in lijkt me ook fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat merk ruikt altijd zo lekker!
  veel van mijn kettingen komen van ebay, bedankt voor je complimenten!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Me too I use thi shampoo! Is amazing!Nice blog! New follower, I hope you'll follow mw back! Kiss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt lekker, misschien dat ik hem een keertje ga proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zelf gebruikt het niet, de masker en de leave-in cream lijkt me erg fijn. Ik gebruik altijd Garnier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de shampoo toevallig pas uitgeprobeerd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik het wel EN ben super tevreden. Als ik mijn haar was met Herbal Essences ziet het er gezond en glanzend uit.. en het wordt ook niet snel vettig.. (pluspunten !!!) Mijn favoriet is het donker blauwe flesje.. het ruikt ook zo heerlijk hé ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aan jouw review te merken, lijken me het alvast heerlijk-geurende-producten te zijn!

  Uit ervaring met herbal-essences (Supermodel Straight lijn), stel ik eigenlijk ook vast dat mijn haar ook net ietjes sneller vettig wordt, maar het zorgt anderzijds wel voor een zacht en glanzend resultaat.

  Ik gebruik nog het allerliefst de haarproducten van TIGI, die zijn super voor mijn haar! :D

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram