vrijdag 1 oktober 2010

Uterqüe opening Brussel

Gisteren gingen de deuren open van de nieuwste Uterqüe shop in Brussel, Guldenvlieslaan. Een feestelijke opening met hapjes, cocktails & mocktails van Sips, muziek en heel veel genodigden. Op diezelfde avond vond dan nog eens 'The Louise Night' plaats, late night shopping in de louizalaan, dus het was echt overal superdruk in Brussel. Ik kende het merk helemaal niet dus ik was heel benieuwd. De prijzen varieëren van betaalbare spulletjes naar toch meer duurdere stukken. Ze verkopen er accessoires zoals sjaals, zonnebrillen, juwelen, handtassen, portemonees, maar ook schoenen en kleding. De winkel oogt heel chic en stijlvol, heel ruim ook. Ik heb echt supermooie handtassen en schoenen gezien, ze hebben er heel mooie spullen! Toch stelde ik me de collectie iets meer voor een jonger publiek voor, maar toch zeker en vast een bezoekje waard als je eens in de buurt bent! Ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis, en kocht een supermooie armband (op de foto's lijkt hij minder mooi dan hij in het echt is vind ik). Wat vinden jullie er van?

13 opmerkingen:

 1. Ik ben hier aan het kwijlen :D
  Ik zou wel vijf minuutjes willen in de winkel haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog nooit van de winkel gehoord, maar jouw buit is alvast prachtig en de outfit ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ola ik kende die winkel niet, maar ziet er wel leuk uit ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat 'n beauty van een armband heb jij gescoord! Lijkt mij een erg leuke winkel (ik zou daar ook niet met lege handen weggegaan zijn hihi), volgens mij hebben we deze niet in NL helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die laarsjes met hoge hak!! Kwijllll! Echt SUPER mooi!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat en mooie winkel zeg, en de spullen zijn helemaal geweldig. Je heb echt een mooie armband gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh je was er ook! Wat leuk! Ik heb ook een armband & sjaal gekocht :D!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake