zaterdag 9 oktober 2010

Viva La Nails nailart

Ik ben helemaal niet zo handig als het aankomt op heel precies nagellak aanbrengen, laat staan nailart. Ik ben ook helemaal niet voor superdrukke creaties op je nagels, maar een subtiele versiering, soms al mooi met maar 1 vinger per hand, vind ik zeker geslaagd. Ik bestelde dan ook een sample pack bij Viva La Nails. Het is gratis voor alle bloggers en you tube artists, je moet er alleen de verzendkosten betalen (intresse klik hier). Dit zat er allemaal in mijn pakketje: Ze verkopen vanalles voor de nagels, nailart stickertjes en glinsters tot bloemetjes en stukjes fruit, nagelstempelsets, borstels en zoveel meer. Voor de eerste keer ging ik voor een klein wit bloemetje met 2 blaadjes en een paar mini-steentjes erbij op mijn ringvingers. Ik vond het er wel leuk uitzien. (ik heb mijn Models Own lakje in de kleur Pray aan, check here) Wat vinden jullie ervan? Gebruiken jullie soms nailart?

11 opmerkingen:

 1. Wat super leuk. Misschien dat ik dit ook snel een keer ga proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik ben zelf ook geen held in van die dingen dus ik kan wel wat hulp gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow dat ziet er cool uit allemaal, ga ook eens een kijkje nemen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herken het helemaal. Is echt een ramp als ik nagellak aan breng, dan zitten de kastjes in een straal van 2 meter ook onder.
  Wat gaag trouwens dat je dan alleen verzendkosten hoeft te betalen, staat trouwens erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb je leuk gedaan? Ja, ik rommel de laatste tijd ook een beetje aan met nailart ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk!! Ik heb er denk ik niet het geduld voor :( maar vind het bij anderen super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik soms een klein stickertje van essence. Zo lang het subtiel blijft vind ik het wel leuk. Ik probeerde het ook al met teennagels maar dat blijkt geen succes. Na 1 uur schoenen dragen is de nail-art 'verdwenen'...
  Ik vind het bloemetje met de lak trouwens heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Had net gekeken ze zijn uitverkocht. Maar heb er wel heel veel over gehoord. Ziet er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Soms is subtiel gewoon mooier dan schreeuwerige felle en kleurrijke ontwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram