zondag 5 augustus 2012

Vila: Confidence is not for sale!

Jullie kennen allemaal Vila, het Deense kledingmerk, betaalbaar, trendy én is één van mijn favoriete merken!
Vila wil dat de vrouwen die hun kledij dragen zich avontuurlijk maar ook vrouwelijk voelen. Ze zijn daarbij heel benieuwd naar de nieuwste trends en heel spontaan, maar zijn zeker geen fashion victims. Ze houden van de vrijheid om te kiezen wat te dragen, en wanneer.

En daar gaat ook hun nieuwste campagne over, Confidence is not for sale!, wat draait rond zelfvertrouwen en het trouw zijn aan je eigen smaak.
Een superleuke campagne, want ook ik vind dat als je je goed voelt in je outfit, dan ga je dat ook uitstralen en meer zelfvertrouwen hebben!

Voor deze campagne kwamen ze met dit leuk filmpje op de proppen, je ziet allemaal modellen met hun 'aangepaste' schoeisel struikelen op de catwalk, maar ze gaan daarna gewoon verder, met een big smile en vol zelfvertrouwen, en zo zou het in het dagelijkse leven ook moeten zijn!
Ik zat met de nodige oooh's en aauw's te kijken, dus ik zou zeggen, kijk eens eventjes mee:


Dus denk eraan, draag kledij die jij zelf mooi vind, waar jij je goed in voelt en dan zal je dat ook uitstralen. En gaat er eens iets wat minder goed in je leven, op naar het volgende en blijven lachen!

Wat vinden jullie van deze campagne? En vinden jullie het een leuk filmpje?
Petra x

8 opmerkingen:

 1. oooooooooooooooooooooooooooooooooh wat vréslijk....en tegelijk wat een bewondering! dit spreekt mij zó aan! ik heb zelf mijn leven lang al gebrek aan zelfvertrouwen ...het wordt iets minder maar het zit zó diep dat ik er regelmatig tegenaan loop hoor... maar ik ben er mee aan de slag en hoop dat het steeds minder gaat worden ;-)
  leuke post Petra! xx ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zag toevallig deze reclame ook op een andere blog, vond het filmpje echt apart en een zeer originele reclamestunt! Toch vind ik het ook wel zielig en pijnlijk voor die modellen (vooral de valpartijen zien er echt pijnlijk uit).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wel een leuke campagne, maar wat een pijnlijke vallen soms. auw

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke campagne! Zat zelfvertrouwen maar in een flesje ;-) in sommige situaties een beetje op sprayen.. ;-) beter als het van binnenuit komt natuurlijk. Goede campagne! Vila heeft zowieso leuke en zeer betaalbare kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk en ze hebben gelijk. Zelfvertrouwen heb je - ook zonder VILA kleren maar het helpt ;) Zonder kleren zou geen zicht zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram