maandag 7 januari 2013

2B herfst-wintercollectie

Ok, de herfst is allang voorbij, en eens na nieuwjaar denken we misschien alweer aan de lente, maar het is nog winter, en ik wou deze herfst-wintercollectie van 2B nog met jullie delen.
Er zitten enkele leuke producten tussen, en ik ben fan van de nieuwe lipgloss, dus lees zeker eens verder!

♦ Lipgloss Long-Lasting
Ik begin natuurlijk met mijn favoriet, de nieuwe lipgloss van 2B. Shine like a diamond and taste like sorbet!
De nieuwe glossjes zijn beschikbaar in vier verschillende smaken: Strawberry Sorbet, Rasberry Sorbet, Water Melon Sorbet of Red Berry Sorbet. Ik heb de Strawberry, mijn favoriete kleurtje en hij ruikt heerlijk zoet.

Ik vind vooral de verpakking superleuk, de tube is hard en doorzichtig plastic. Vooraan kan je er makkelijk aan duwen zodat er een beetje van de lipgloss uitkomt. Hij brengt ook makkelijk aan en blijft lang mooi zitten! Hij ziet er misschien fel uit, maar eens op de lippen is het een mooie roze kleur!

♦ Terra Mosaique
De Multi Colour van deze Terra Mosaique komt in mooie bruin-bronze tinten (je hebt er ook een roze versie). Lichtbruin, donkerbruin en beige, met een lichte gouden shimmer, perfect om een mooie zonnige teint aan je look toe te voegen. Voorzichtig aanbrengen, want zoals je ziet is hij heel gepigmenteerd.

♦ Eye Shadow Mousse Long-Lasting
Nieuw in het gamma is deze oogschaduw-mousse. Deze is in de gouden kleur 'Gold Glitter'.
Ik vind het een heel leuk product, aangezien dit een kleurtje is waar je niet zo vaak naar zou grijpen, is deze budget-versie wel perfect om in huis te hebben als je eens wilt experimenten met goud!

♦ Eyeliner Diamonds are Forever
Een oogpotlood die bij veel winter/feestcollecties te zien was, zwart met subtiele zilveren glitters.
Deze eyeliner Diamond are Forever heeft ook een glitter & glamour effect.
Ik was al fan van hun waterproof eyeliner, deze heeft een zachtere textuur maar blijft ook heel lang houden!

♦ Nail Polish Crack Rhubarb
2B heeft leuke kleurtjes nagellak, ook crack nagellak hadden ze al in hun collectie! Nieuw is deze bruin-paars-achtige kleur Rhubarb. Ik ben in het algemeen geen fan van crackle nagellak, al vind ik het wel een mooi kleurtje op zich!

♦ Eyeshadow Shade
Enkele nieuwe kleurtjes in hun oogschaduw-gamma, alsook deze donkerpaarse kleur.
Ik gebruik eigenlijk geen paars, maar de pigmentatie is echt goed voor deze budget-oogschaduw!

Ik vind dit een perfect budgetmerk, die best wat meer aandacht mag krijgen naast bv Essence en Catrice. Ze hebben fijne producten en zijn prijs-kwaliteit heel erg goed!

Wat denken jullie van de collectie?

10 opmerkingen:

 1. leuk! die eyeshaduwmousse lijkt me heel geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er goed uit ! En de pigmentatie lijkt me ook dik ok !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de lipgloss en de bronzer zien er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die oogschaduw is zo mooi, helemaal de kleur van dit najaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet zo'n grote fan van 2B, gewoon omdat hun verpakking redelijk saai is en nogal aan de goedkope kant lijkt. Maar als ik de producten hier dan zie lijkt het me wel een tof, goed en mooi merk. Misschien toch maar eens een aantal producten ervan proberen! Vooral die gouden oogschaduw en het poeder "Terra Mosaique" (maar dan wel een lichtere versie ;)) lijkt me wel de moeite om eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook niet zo fan van de verpakking van 3B, dat fluo is er vaak teveel aan. Maar die mousse oogschaduw wil ik gerust aan mijn stash toevoegen en die oogschaduw vind ik ook wel mooi, ik heb het nog wel voor paars :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke collectie! Vooral de lipgloss zou ik wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier heb ik ook al over geschreven:) Het moet gezegd, de eye shadow mousse gebruik ik bijna dagelijks, love it so much! Kan ik met bijna alles combineren:p Leuke collectie! Liefs xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb de cracknagellak geprobeerd maar bij mij kraakt hij niet droogt alleen mat op. Wie kan mij zeggen wat ik verkeerd doe

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake