Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Pore Refining Solutions

Sinds kort is er iets nieuws in de Clinique-famillie: de Pore Refining Solutions-lijn, die bedoeld is de huid een frisse, gezonde uitstraling te geven door de poriën te reinigen en te verfijnen.
Het gamma bestaat uit vier producten: een Correcting Serum, de Stay-Matte Hydrator, de Instant Perfector en de Perfecting Makeup.
Ik testte het serum en de hydrator uit, dus lees snel verder voor mijn bevindingen.

Misschien eerst nog iets over de andere twee producten, de Pore Refining Solutions Instant Perfector is de vernieuwde versie van de Pore Minimizer Instant Perfector. Deze helpt de zichtbaarheid van de poriën direct met meer dan 50% te verminderen, en na verloop van tijd te verfijnen door de talgproductie af te remmen.
Ik heb de oudere versie, en ben er heel tevreden over, ik breng hem altijd aan na mijn makeup en je poriën zijn er inderdaad direct verkleind mee, maar deze nieuwe versie werkt niet enkel camouflerend maar doet ook iets aan de oorzaak.
De Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup is een luchtige foundation die onmiddellijk de grove poriën vrijwel onzichtbaar maakt.

Nu over naar de andere twee producten.
♦ Clinique Pore Refining Solutions Correcting Serum
Dit serum vermindert onmiddellijk de zichtbaarheid van poriën en tegelijkertijd zorgt het voor een stevigere en sterkere stuctuur van het huidoppervlak. Na twee weken zou de zichtbaarheid van de poriën met 58% vermindert zijn.

Het serum bevat een uniek complex dat op drie niveau's helpt poriën te verfijnen:
- Bevordering van de celrijping, waardoor een ruwe textuur, een zwakke huidbarrière en verwijde poriën worden voorkomen.
- Evenwichtige talgproductie, dat betekend minder verstopte en verwijde poriën en een jeugdiger uitstraling.
- Milde exfoliatie voor een zachte huid.

♦ Clinique Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator
Dit product is een moisturizer die onmiddellijk zorgt voor een matte teint, de overproductie van talg tegengaat én de huid de hele dag door van vocht voorziet zonder toevoeging van vet.

Talg vindt via de poriën zijn weg naar het huidoppervlak. Hoe wijder de opening van de poriën, hoe groter de talgproductie. Een teveel aan talg doet de huid er ook glimmend en vettig uitzien.
Maar ook een vettige huid heeft hydratatie nodig, en dan komt dit product ter redding.

Deze multifunctionele moisturizer werkt op drie verschillende niveau's om het glimmen tegen te gaan én de zichtbaarheid van de poriën direct en na verloop van tijd te verminderen:
- beperking van glans en overmatige talgafscheiding, zonder dat de huid droog of onprettig gaat aanvoelen.
-Versterking van de huid dankzij hydratatie.
-Verfijning van het huidoppervlak en vermindering en reiniging van de poriën, met als resultaat een gladdere, egalere huid.

Ik gebruik beide producten in combinatie, mogen zowel 's morgens als 's avonds gebruikt worden, mij lukt het tegenwoordig ze enkel maar 's morgens aan te brengen.
Na de reiniging van het gelaat eerst het serum, en dan de moisturizer aanbrengen.
Ik merk dat mijn huid heel zacht wordt als ik het serum aanbreng. de poriën zijn inderdaad direct na het aanbrengen al heel wat minder geworden. Ook na enkele weken merk ik precies toch een duidelijk verschil, of dat dan echt 58% kan ik toch echt moeilijk zeggen.

Ik vind vooral de Stay-Matte Hydrator heel erg fijn, omdat hij mijn huid inderdaad langer mat houdt. Hij is daardoor ook een prima primer, want hij houdt mijn make-up mooi op zijn plaats. Het is ook fijn om weten dat hij daarbij mijn huid hydrateert, werkt aan de verfijning van de poriën en helpt de talgproductie te verminderen, dan spreek je al eens over een dubbele werking #score

Wat denken jullie van deze producten, en de nieuwe lijn van Clinique?

Clinique - Pore Refining Solutions
Correcting Serum - €46.55 (60ml)
Stay-Matte Hydrator - €43.75 (50ml)
Instant Perfector - €24.30 (15ml)
Perfecting Makeup - €30.30 (30ml)