Mogelijk gemaakt door Blogger.

Printemps Précieux de Chanel & Chance likes it big!

Ik kon niet anders dan deze heerlijke nieuwe make-up collectie, Printemps Précieux de Chanel met jullie delen. Hij ligt net in de winkels, en hij is prachtig!! Een elegante collectie, met zachte, natuurlijke kleuren. Sober, maar met verfijnde details en hier en daar een kleurrijk accent!

De exclusieve creatie in de collectie is het Poudre Signée De Chanel, een zijdezacht poeder die het gezicht in vorm brengt, met een satijnachtige finish, in een licht beige tint met een perziknoot.
Hij ziet er prachtig uit met zijn miniatuurmotieven die in reliëf op het poeder zijn gedrukt.

Voor de ogen wordt gekozen voor elegantie en soberheid, natuurlijk in beige- en bruintinten. Zo is er:
Les 4 Ombres Raffinement, met kleuren als bruin, koper, taupe en beige.
Ombres Contraste Duo Sable-émouvant, een charmant duo met een essentieel beige en een diepbruine glinsterende tint.
Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe Kohl Waterproof oogpotloodjes in een bruine kleur (Santal), roze-beige tint (Or Rose) en een lila-kleurtje (Béryl).

Het zonnestraaltje van de collectie is de Joues Contraste blush in de kleur Frivole, een heerlijke abrikooskleurige tint, perfect voor de eerste mooie lentedagen van het jaar!

Voor de lippen mag er al wat meer kleur inzitten. De Rouge Allure lipsticks gaan van zacht roze en perzikbeige tot bruin- en paarstinten.
De Rouge Allure Velvet kiezen voor nog meer energie, met uitbundige vrolijke kleuren als koraalrood (La Favorite) en een felle roze tint (L'éclatante).

Als laatste kan je ook voor de nagels kiezen voor wat meer natuurlijke tinten of een iets opvallendere kleur bij Le Vernis van Chanel. Zo is er Emprise, een natuurlijk, lichtroze-beige tint, Accessoire, een diepe rood-bruine tint en Fracas, hét ultieme roze die een echte vrouwelijkeheid uitstraalt.

Naast de supermooie make-up collectie, komt Chanel voor het nieuwe jaar met grote flessen op de markt van de heerlijke frisse Chance parfumgeuren. Parfums vind je vaak in 30, 50 of 100 ml flessen, maar deze heerlijke drie geuren zijn nu verkrijgbaar in 150 ml flacons, onder het motto Chance is never too big!

De originele geur Chance is een bloemige geur met Jasmine, Pink Pepper & Amber Patchouli, en heeft als motto 'Wrap yourself in a cloud of joy'.
De Chance Eau Fraîche was de eerste opvolger en wordt omschreven als 'Immeasurable Energy' en is een heerlijke sparkling-bloemengeur, met de energie van Jasmine Absolute, een vleugje citroen en Teakhout!
Chance Eau Tendre volgt als laatste als 'A soft, endless embrace'. Het is een verrassende Fruity-Floral geur met Grapefruit-Quince, Jasmine Absolute & White Musk.
Daarnaast heb je van deze geur ook een hair mist en een deodorant, klinkt heerlijk toch!

Wat denken jullie van parfumflacons van 150ml, krijg je dat ooit op? En wat denken jullie van de lentecollectie, die is toch super mooi!! Wat gaat er bij jullie op de wishlist? Ik ben alvast fan van het poeder, de blush en de roze nagellak, en ook de velvet lipsticks zijn super!

Printemps Précieux de Chanel & Chanel Chance 150ml flacons liggen sinds 18 jan '13 in de winkels!