Mogelijk gemaakt door Blogger.

2B herfst-wintercollectie

Ok, de herfst is allang voorbij, en eens na nieuwjaar denken we misschien alweer aan de lente, maar het is nog winter, en ik wou deze herfst-wintercollectie van 2B nog met jullie delen.
Er zitten enkele leuke producten tussen, en ik ben fan van de nieuwe lipgloss, dus lees zeker eens verder!

♦ Lipgloss Long-Lasting
Ik begin natuurlijk met mijn favoriet, de nieuwe lipgloss van 2B. Shine like a diamond and taste like sorbet!
De nieuwe glossjes zijn beschikbaar in vier verschillende smaken: Strawberry Sorbet, Rasberry Sorbet, Water Melon Sorbet of Red Berry Sorbet. Ik heb de Strawberry, mijn favoriete kleurtje en hij ruikt heerlijk zoet.

Ik vind vooral de verpakking superleuk, de tube is hard en doorzichtig plastic. Vooraan kan je er makkelijk aan duwen zodat er een beetje van de lipgloss uitkomt. Hij brengt ook makkelijk aan en blijft lang mooi zitten! Hij ziet er misschien fel uit, maar eens op de lippen is het een mooie roze kleur!

♦ Terra Mosaique
De Multi Colour van deze Terra Mosaique komt in mooie bruin-bronze tinten (je hebt er ook een roze versie). Lichtbruin, donkerbruin en beige, met een lichte gouden shimmer, perfect om een mooie zonnige teint aan je look toe te voegen. Voorzichtig aanbrengen, want zoals je ziet is hij heel gepigmenteerd.

♦ Eye Shadow Mousse Long-Lasting
Nieuw in het gamma is deze oogschaduw-mousse. Deze is in de gouden kleur 'Gold Glitter'.
Ik vind het een heel leuk product, aangezien dit een kleurtje is waar je niet zo vaak naar zou grijpen, is deze budget-versie wel perfect om in huis te hebben als je eens wilt experimenten met goud!

♦ Eyeliner Diamonds are Forever
Een oogpotlood die bij veel winter/feestcollecties te zien was, zwart met subtiele zilveren glitters.
Deze eyeliner Diamond are Forever heeft ook een glitter & glamour effect.
Ik was al fan van hun waterproof eyeliner, deze heeft een zachtere textuur maar blijft ook heel lang houden!

♦ Nail Polish Crack Rhubarb
2B heeft leuke kleurtjes nagellak, ook crack nagellak hadden ze al in hun collectie! Nieuw is deze bruin-paars-achtige kleur Rhubarb. Ik ben in het algemeen geen fan van crackle nagellak, al vind ik het wel een mooi kleurtje op zich!

♦ Eyeshadow Shade
Enkele nieuwe kleurtjes in hun oogschaduw-gamma, alsook deze donkerpaarse kleur.
Ik gebruik eigenlijk geen paars, maar de pigmentatie is echt goed voor deze budget-oogschaduw!

Ik vind dit een perfect budgetmerk, die best wat meer aandacht mag krijgen naast bv Essence en Catrice. Ze hebben fijne producten en zijn prijs-kwaliteit heel erg goed!

Wat denken jullie van de collectie?