Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: celebrating 2013, cookie monster cookies & snowmen

Het zijn drukke tijden hier op Sprinkes on a Cupcake, de eerste weken van het nieuwe jaar en op 11 januari vierden we ook de derde verjaardag van mijn blog. Daarom vind je hier voor de rest van de maand bijna elke dag een leuke winactie (check hier), speciaal voor mijn lieve lezers, yes YOU!!
Maar tussendoor wil ik zeker nog af en toe een gewoon artikeltje plaatsen, kwestie van bij te blijven, en waarom maar niet enkele leuke random pictures, de eerste van dit jaar, dus denk aan feestfoto's en lekkere dingen, maar ook beautyspulletjes en echte winterse taferelen met de sneeuw van afgelopen dagen!

Het einde van 2012 en het begin van een nieuw jaar, werd gevierd met een gezellig familiefeestje


Ook the little guy vierde mee, met zijn kostuum aan natuurlijk ;)

Het eerste ontbijt van 2013 mocht wel al eens wat meer zijn!

A little black dress & left-over curls, perfect om op nieuwjaarsdag bij familie te gaan vieren!

Ik twijfel om dit jaar misschien nog een kleine tattoo bij te zetten op mijn andere pols, misschien een mini klein vogeltje? Ik testte al eventjes uit met deze neptattoo van faketattoos.se, what do you think?

Nieuwjaarscadeautjes van The Body Shop, nooit mis!!

Een kleine hongertje 's avonds werd deze lekkere vanillepudding met speculoos- & koekjeskruimels

Mijn 'Go Bang' t-shirt van Essentiel, love it!

Cupcakes vind je hier ook terug in de badkamer ;)

New kitchen goodies <3 waar een cadeaubon al niet goed voor is ;)

Nog een soldenkoopje, roze blazer met strikjes voering, en aan -70% #score

Goud & chocolade, the best!!

Sprinkles on a Cupcake werd drie jaar, en dat vierde ik met taartjes en warme chocomelk, samen met Elfi van Glam at Heart en Liesbeth van Candy & Treats, twee lieve blogvriendinnetjes!

Dé echte cookie-monster koekjes!

Stockverkoop bij Beauty-Queen in Gent, dit was het resultaat! 

Ik vond de powder puff  van Eyeko zo schattig!

De winter is nu echt in het land, dat werd dit weekend dus sneeuwmannen maken, 
de bf maakte een sneeuwman(netje) en ik bakte er eentje :)

Perfect om deze mee de douche in de nemen!

Gezellig op donkere dagen

Ja, ik ga aan de kant met mijn auto als ik dit zie om een foto te maken ;)
Love these views <3

Dit waren mijn eerste random pics van 2013, hope you liked them!
Petra x