Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winter Essentials & Snow Showers

De koude blijft maar aanhouden, brrr ik ben echt meer een lente/zomer-type, en de sneeuw blijft daardoor ook liggen! Met de extreem koude temperaturen is het belangrijk om je handen, gezicht, lichaam en haar goed te beschermen! Vandaag zet ik eens mijn winter essentials op een rijtje, maar eerst mijn favoriete douche producten van het moment, helemaal in thema:♦ De Snow Woman van Cake, ruikt heerlijk naar vanille en walnoten!
♦ De Snow Fairy van Lush, mijn jaarlijkse favoriet bij de kerstproducten, een héél zoete geur maar oh zo lekker, and it's pink with glitters!
♦ De Snow Angel van Philosophy, ook al mijn tweede fles, dit jaar ging ik voor de grote versie, ruikt heerlijk zacht!

Nu op naar mijn winter beauty essentials:

♦ Mijn huid bescherm ik in de winter graag met een iets rijkere crème of body butter! Mijn favorieten zijn de L'Occitane Honey Whipped Body Cream en de Kiehl's Crème de Corps Whipped Body Butter.

♦ Mijn handen smeer ik dagelijks verschillende keren in met een handcrème, ik heb er overal liggen, in de keuken, op het werk, in mijn handtas, ... In huis grijp ik vaak terug naar de Essie Smoothies Hand & Body Lotion Pear & Fig (haalde ik bij Beauty Queen), een handige pompflacons waar ik mijn handen eens onder hou als ik er passeer. En ook de Frollein Wunder Hand & Nail Cream in Apricot (haalde ik bij Zalando), superleuke verpakking, een heerlijke abrikozengeur en zachte handen!

♦ Voor mijn gezicht ging ik elke dag voor de de Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, maar mijn potje is jammer genoeg leeg, boehoe! Ik gebruik nu een sample van de Hope in a Jar van Philosophy en hij bevalt mij ook redelijk goed (volgt zeker nog een review over)!
Ook heerlijk voor het gezicht is een heerlijk hydraterend masker, het Voedend Honing Masker van Nivea is daar perfect voor!

♦ Ook mijn lippen krijgen op een dag wel wat lippenbalsem opgesmeerd. Daar heb ik ook overal wel een tube van liggen, mijn favorieten van het moment zijn de Kiehl's Lip Balm #1 en de Nivea Lip Butter in Vanille & Macadamia. 

♦ Last but not least, voor mijn haar gebruik ik sowieso vaak een olie, en tijdens de koude dagen helpt dat echt om te beschermen, te voeden en helpt bij mij ook tegen statisch haar! De Mythic Oil van L'Oréal Professionnel blijft hier op nummer één staan. Ook de Essence van Kérastase Cristalliste gebruik ik vaak op de punten van mijn haar voor meer glans en bescherming.
Ik grijp ook vaker naar een masker na het wassen, dan een conditioner, om zo extra te voeden!

Zo, dit is het zo wat voor mij! Al hoop ik nu toch snel op lente-weer, ik heb het zowat gehad met die sneeuw en koude!
Wat zijn jullie winter essentials? Laat het gerust weten bij de comments, altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken!
Petra x