Mogelijk gemaakt door Blogger.

Drie jaar Sprinkles on a Cupcake!!

Oh, we zijn alweer een jaartje verder!! Sprinkles on a Cupcake mag vandaag drie kaarsjes uitblazen, woopwoop!
Drie jaar bloggen, ik kan niet geloven dat het al zolang is! Time flies when you're having fun, en dat is hier echt van toepassing!

Na al die jaren is mijn blog al meer dan gewoon een beautyblog geworden, het is echt mijn eigen plekje waar ik dingen deel die ik leuk en mooi vind, mijn ervaringen neerpen en jullie ook meeneem naar mijn wereldje naast de computer!
Ik heb zelf veel geleerd en ontdekkingen gedaan, maar ook hele leuke dingen beleefd en veel toffe mensen leren kennen.

Bedankt aan jullie, al mijn lezers, zonder jullie zou Sprinkles on a Cupcake niet zijn wat het nu is. Dank je voor alle talrijke bezoekjes, lieve reacties, leuke mailtjes, ... You're amazing!!
Bedankt ook aan alle PR-mensen die in mij en mijn blog geloven, feels good!
Ik vind het nog altijd geweldig om elke dag met mijn blog bezig te zijn, dus hopelijk komen jullie ook dit jaar met veel plezier terug!

Een verjaardag mag niet onopgemerkt voorbij gaan, dus daar horen ook cadeautjes bij! Speciaal voor jullie, omdat jullie ook eens in de bloemetjes gezet mogen worden, zullen er heel wat van mijn favoriete merken de revue passeren! De rest van de maand januari zal er hier heel wat te winnen vallen op Sprinkles on a Cupcake, dus kom zeker regelmatig een kijkje nemen!
Alvast een tipje van de sluier:

Kisses and cupcakes
Petra xxx