Mogelijk gemaakt door Blogger.

Too Faced Love Sweet Love

Ik toonde jullie onlangs de Philosophy-spulletjes die ik bestelde via Skinstore.com (kijk hier nog eens), maar dat was niet het enige wat ik kocht, oops!
Ik kocht ook een make-up setje van Too Faced, Love Sweet Love, van de Holiday 2012 Collection.
Ik heb wel make-up genoeg, maar het is zo een leuk setje. Daarbij had ik ook dringend een nieuwe oogschaduw primer nodig, de verpakking van het face palette bevat cupcakes en macarons én met namen als Lollipop, Bubble Gum, Vanilla Sugar enz. was ik dus helemaal verkocht!!Ik vind het zo een leuk setje, en er zitten heel wat mooie spulletjes in!
Alle make-up spulletjes zitten verzameld in een Tiffany-blue make-up tasje, een zacht én handig tasje, waar in gouden letters Too Faced opstaat.
Lijkt me ook superhandig om al je spullen mee te nemen op vakantie ofzo, want er is echt veel plaats in.

Maar naast het leuke tasje, gaat het hem vooral over de mooie producten binnenin!
In het setje vind je:
♦ Love Sweet Love Face Palette: 6 oogschaduws, 2 blushes, 2 lip glosses
♦ Full-sized LashGASM Mascara
♦ Shadow Insurance Eye Shadow Primer
♦ Perfect Eyes Waterproof Eyeliner in Perfect Black
♦ Primed & Poreless Face Primer
♦ Exclusive Multi-Purpose Face Brush
♦ Exclusive makeup bag

Als je weet dat de inhoud ongeveer $130 waard is, en het setje nog geen $50 kostte, kan je me zeker geloven dat ik er heel erg blij mee ben!!

The makeup brush is pink, PINK I tell you!! Love it! Hij is ook heerlijk zacht en perfect om blush aan te brengen!

Ik had al veel gehoord over de Shadow Insurance oogschaduw primer, het is één van hun best verkochte artikels, dus daar was ik wel benieuwd naar. En ik vind hem super, ik denk dat ik een nieuwe favoriet gevonden heb! Hij brengt makkelijk aan door het smalle tubetje, je krijgt er net genoeg uit! Je hebt ook niet veel nodig voor beide ogen, en je oogschaduw blijft er echt de hele dag mee op zijn plaats zitten!

Daarnaast vind je ook voor het gezicht een primer, de Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer. Je kan hem alleen gebruik, of onder je make-up.
Hij maakt mijn huid zacht en egaal, en houdt het iets langer mat. Een fijn product, maar of ik het daarom opnieuw zou kopen, er zijn nog meer producten met hetzelfde of een beter resultaat!

Voor de ogen vind je de LashGASM Mascara, is ook één van hun best-seller, die je wimpers langer en voller zou maken! Deze heb ik nog niet geprobeerd (ik heb hier nog een heleboel mascara's open liggen, en die wil ik toch eerst opgebruiken, aangezien een mascara toch niet zo heel lang goed blijft). Keep you posted!

Daarnaast vind je de Perfect Eye Waterproof Eyeliner in de kleur Perfect Black, and believe me, it's perfect!
Echt een mooie en donkere zwarte kleur en hij geeft een vol en creamy resultaat. Hij blijft ook mooi op zijn plaats zitten, dus perfect!!

Last but not least, de eyecatcher van dit Love Sweet Love setje, is toch wel het Face Palette, ofwel Book of Love. Een heel mooi palette dat er heel girly en sweet uitziet!
Je ziet balonnen, taart, cupcakes, macarons, rozen, kroonluchters, duiven, vlinders, ...

Binnenin vind je een spiegeltje en een supermooie vers van William Shakespeare, achteraan een liefdesgedicht van Jerrod Blandino.

Naast de mooie verpakking, zijn jullie waarschijnlijk ook wel benieuwd naar de make-up zelf, en die is al even mooi! Je vind eerst nog twee instructies voor een dag en een avond look, zodat je weet met welke kleuren je aan de slag moet gaan voor een perfecte make-uplook.

Het palette bestaat uit zes oogschaduwkleurtjes, twee blushes en twee lip glosses, allemaal in zachte, zoete tinten, met ook heerlijke namen.

De oogschaduws zijn heel gepigmenteerd en allemaal natuurlijke tinten. Hele mooie kleuren:
- Vanilla Sugar: crèmekleurtje met lichte shimmer
- Mocha Ice: shimmery lichtbruin
- Ganache: chocoladebruin met een lichte shimmer
- Strawberry Cream: lichtroze highlighting kleurtje
- Burnt Sugar: shimmery grijs-taupe
- Licorice Glitz: donkergrijs-zwart met zilveren shimmer

Voor de rest van het gezicht vind je de 2 blush kleurtjes, in Pink Caramel en Lollipop. Ik gebruik ze beide samen, de bruine tint als bronzer, het roze kleurtje om een accent te geven als blush.

De twee lipgloss kleurtjes zijn Bubble Gum, een lichtroze gloss die toch nogal shimmery is en Raspberry Truffle, een lichtbruine tint. Ik had verwacht dat ze een zoete smaak gingen hebben, maar dat is niet zo. Ze blijven mooi zitten, zonder kleverig te zijn, al gebruik ik de kleurtjes toch niet zo vaak.

Lang artikeltje geworden, sorry, maar ik wou dit leuke setje toch graag eens met jullie delen! Share the Love Sweet Love ;)
Wat vinden jullie ervan?
Petra x