Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie #6: Win een Eylure setje met 7 Party Perfect Lashes!


Deze winactie is afgelopen, de winnaar heeft een mailtje ontvangen!


Valse wimpers, voor mij een haat-liefde relatie, ik vind ze er zooo mooi uitzien maar ik kan er echt heel moeilijk mee omgaan, het aanbrengen gaat niet altijd zo vlotjes.
Maar vooral bij een mooie avondlook zijn ze zo mooi! Wil jij eens aan de slag gaan met valse wimpers, goed nieuws! Van het merk Eylure mag ik een setje met daarin zeven Party Perfect Lashes weggeven!De Party Perfect Lashes is een collectie avondwimpers, die je ogen doen stralen. Deze wimpers stralen elegantie en glamour uit, om zo je partylook perfect af te werken.
Zo zijn er weelderige wimpers met subtiele glinstertjes, wimpers met een verlengde effect voor wie niet zo een lange wimperdos heeft, maar ook wimpers voor een volumineuze blik, met een intens donkere kleur of zelfs wimpers perfect voor een smokey make-up look!


Om kans te maken vul jonderstaand formulier in.
Voor een extra winkans kan je me volgen via twitterfacebook of Bloglovin, en deel deze winactie of tweet: 'volg @PetraCupcake en maak kans op een Eylure set met daarin 7x Party Perfect Lashes: http://tiny.cc/wf85qw'

Deze winactie loopt tot 31 januari 2013, middernacht! De winnaar zal persoonlijk verwittigd worden.
Je kan aan alle winacties van de blogverjaardag deelnemen, maar slechts één keer winnen.

Veel succes, Petra x