Mogelijk gemaakt door Blogger.

365 dagen solden + mijn soldenkoopjes

Ik kijk, net als iedereen waarschijnlijk, altijd uit naar de solden. Het perfecte moment om eens iets te kopen aan een goedkopere prijs. Maar als ik ga solden-shoppen, word ik bijna altijd naar de nieuwe collectie getrokken.
Hoe leuk, én handig, zou het niet zijn om gans het jaar door korting te hebben?

Via de website van Solden kan je heel wat kortingscodes vinden waarbij je korting of gratis verzending kan verkrijgen bij verschillende websites.
Zo heb je er oa. een kortingscode Zalando, Asos, Bol.com, 3Suisses, c&a, Hema, Zara, en zoveel meer!
Zeker eens waard om een kijkje te gaan nemen als je van plan bent online te shoppen!

Ik kocht ook al enkele items tijdens de solden, en doe dat ook bijna altijd online, voor mij geen lange rijen aan de pashokjes en kassa's, en veel volk, liever just me and my laptop ;)
Ik bestelde het leuke 'Go Bang' T-shirt van Essentiel (ik had wel de trui op mijn kerst wishlist gezet, maar ik besliste toch het t-shirt te nemen, kan ik nu dragen met een cardigan, maar heb ik ook nog veel aan in de lente en zomer).
Op bershka bestelde ik een vest met €20 korting, en op zara kocht ik een groene skinny jeans, ik heb het wel voor kleurtjes en een groene had ik nog niet!

Dat is het, ik ben nog rustig gebleven vind je niet, maar de solden zijn nog niet voorbij!
En wat heb jij al gescoord? En kenden jullie solden.be al?