Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie #3: maak kans op 10 x L'Oréal Professionnel Pro-Keratin Shampoo & Masker!


Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen!


Voor de derde winactie van mijn blogverjaardag, mag ik maar liefst tien van jullie gelukkig maken met een prijs, namelijk een shampoo en masker van het nieuwe Pro-Keratin gamma van L'Oréal Professionnel.

En dat is niet niks! De producten van L'Oréal Professionnel worden vaak in kapsalons gebruikt, dus daar kan je nu gewoon thuis mee aan de slag.
Het gloednieuwe gamma Pro-Keratin is de eerste keratineherstellende kuur om het haar te versterken.
Perfect om je haar te herstellen, zeker tijdens de wintermaanden is dat heel belangrijk, maar ook na chemische behandelingen zoals kleuren, permanent, onkleuring, ... Maar naast het herstellen, beschermen ze ook de vezel van binnenuit!
(Meer info vind je ook op de site van L'Oréal Professionnel.)

Het gamma bestaat uit een shampoo, masker, conditioner en een leave-in crème. Ik probeerde zelf de shampoo uit in combinatie met het masker en de conditioner!
Ik kan je nu al zeggen, I love these! Mijn haar is zacht en heel luchtig! Als ik het droog met de haardroger voelt het heel licht aan. De producten ruiken heerlijk (een echte kappersgeur) en het is heel fijn om weten dat mijn haar niet alleen wordt herstelt maar ook wordt beschermt. Vooral het masker is heel aangenaam, zeker nu met deze vriestemperaturen! Hij is iets rijker dan de conditioner.

Deze winactie is enkel voor Belgische deelnemers!

Om kans te maken vul jonderstaand formulier in.
Voor een extra winkans kan je me volgen via twitterfacebook of Bloglovin, en deel deze winactie of tweet: 'volg @PetraCupcake en maak kans op 10 x L'Oréal Professionnel Pro-Keratin set: http://tiny.cc/qu0wqw'
of volg L'Orèal Professionnel via hun facebookpagina.

Deze winactie loopt tot 28 januari 2013, middernacht! De winnaars zullen persoonlijk verwittigd worden.

Je kan aan alle winacties van de blogverjaardag deelnemen, maar slechts één keer winnen.

Veel succes, Petra x