Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie #13: Win één van de vijf Clinique Chubby Sticks!


Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen!


De Chubby Sticks van Clinique, ik heb er hier al vaker over geschreven, en ik blijf het zeggen, ze zijn mijn favoriete lipproducten aller tijden! Ik heb al een paar kleurtjes in mijn collectie, en ik grijp er heel vaak naar terug!
En ik ben niet alleen, want het is het beste verkochte lipproduct van het merk en ze zijn ondertussen al in veertien verschillende kleuren beschikbaar!
Van Clinique mag ik hier maar liefst vijf verschillende chubby sticks weggeven aan de lieve lezers van Sprinkles on a Cupcake, hoeraaa!

De Chubby Stick is als een soort potlood die je lippen een leuk kleurtje geeft, en tegelijkertijd ook de lippen beschermt dankzij zijn zachte textuur en ultrahydraterende formule, die bestaat uit sheaboter, mangoboter en jojobaolie.

De kleurtjes waaruit je kan kiezen voor de winactie zijn:
09 Heaping Hazelnut - 10 Bountiful Blush - 11 Two Ton Tomato - 13 Mighty Mimosa - 16 Voluptuous Violet

De kleurtjes die ikzelf al heb zijn de Whoppin' Watermelon (lees hier), Chunky Cherry (lees hier), Oversized Orange - Mighty Mimosa - Curvy Candy (lees hier mijn review over deze drie kleurtjes), en jullie krijgen nog eens mijn favoriete 'chubby-foto' te zien:

Om kans te maken vul jonderstaand formulier in.
Voor een extra winkans kan je me volgen via twitterfacebook of Bloglovin, en deel deze winactie of tweet: 'volg @PetraCupcake en maak kans op één van de vijf Clinique Chubby Sticks: http://tiny.cc/ijmqrw'

Deze winactie loopt tot 7 februari 2013, middernacht! De winnaar zal persoonlijk verwittigd worden.
Je kan aan alle winacties van de blogverjaardag deelnemen, maar slechts één keer winnen.

Veel succes, Petra x