Mogelijk gemaakt door Blogger.

CC Cream, what's in a name?

2012 was hét jaar van de BB Creams, de trend kwam van Azië overgewaaid naar Europa en dus ook ons land en verschillende merken volgden, van budget tot high-end brands.
Het is een combinatie van foundation met huidverzorgingsproducten (lees hier mijn artikel: BB Cream, what's in name?).
Ik heb verschillende BB Creams getest, en ik moet zeggen, ik ben fan! Ik gebruik bijna geen gewone foundation meer, een bb crème is veel luchtiger en aangenamer op de huid en geeft een mooi natuurlijk resultaat!
We zijn nu 2013, een jaartje verder, dus ook meer nieuwe producten en formules! De nieuwste trend die we dit jaar mogen verwachten, zijn de CC Creams, ofwel Color Correcting Creams!Bij de CC Cream ligt de nadruk op correcting, dus voegen ze correctie toe aan het schoonheidseffect van de bb crèmes. De formule zorgt voor meer hydratatie en is anti-aging, meer dekkend en teint-corrigerend. 
Er wordt vooral gewerkt naar een egale huid, en dat doen ze door een betere dekking, maar ook door ingrediënten zoals vitamine C die de huid nog mooier maken.
Ze hebben ook een lichtere textuur, blenden beter en hebbe, geen oily finish! Perfect!!

De CC Creams zijn al volop een trend in Azië, maar we moeten er gelukkig niet te lang op wachten.
Vanaf februari komt L'Oréal Paris al met twee verschillende CC Creams op de markt, enerzijds de abrikooskleurige teint, tegen tekenen van vermoeidheid, anderzijds de groene CC Cream, voor de huid die last heeft van roodheid.
Ze zullen €13.99/st gaan kosten.

Naast enkele Aziatische merken, zijn de CC Creams van Olay, de Total Effects CC Tone Correcting UV Moisturizer en van Chanel, de Complete Correction Cream, al een ware hit in Azië, dus hopelijk volgen die ook snel naar ons landje!

Ik ben alvast héél erg benieuwd, en jullie?