vrijdag 4 januari 2013

CC Cream, what's in a name?

2012 was hét jaar van de BB Creams, de trend kwam van Azië overgewaaid naar Europa en dus ook ons land en verschillende merken volgden, van budget tot high-end brands.
Het is een combinatie van foundation met huidverzorgingsproducten (lees hier mijn artikel: BB Cream, what's in name?).
Ik heb verschillende BB Creams getest, en ik moet zeggen, ik ben fan! Ik gebruik bijna geen gewone foundation meer, een bb crème is veel luchtiger en aangenamer op de huid en geeft een mooi natuurlijk resultaat!
We zijn nu 2013, een jaartje verder, dus ook meer nieuwe producten en formules! De nieuwste trend die we dit jaar mogen verwachten, zijn de CC Creams, ofwel Color Correcting Creams!Bij de CC Cream ligt de nadruk op correcting, dus voegen ze correctie toe aan het schoonheidseffect van de bb crèmes. De formule zorgt voor meer hydratatie en is anti-aging, meer dekkend en teint-corrigerend. 
Er wordt vooral gewerkt naar een egale huid, en dat doen ze door een betere dekking, maar ook door ingrediënten zoals vitamine C die de huid nog mooier maken.
Ze hebben ook een lichtere textuur, blenden beter en hebbe, geen oily finish! Perfect!!

De CC Creams zijn al volop een trend in Azië, maar we moeten er gelukkig niet te lang op wachten.
Vanaf februari komt L'Oréal Paris al met twee verschillende CC Creams op de markt, enerzijds de abrikooskleurige teint, tegen tekenen van vermoeidheid, anderzijds de groene CC Cream, voor de huid die last heeft van roodheid.
Ze zullen €13.99/st gaan kosten.

Naast enkele Aziatische merken, zijn de CC Creams van Olay, de Total Effects CC Tone Correcting UV Moisturizer en van Chanel, de Complete Correction Cream, al een ware hit in Azië, dus hopelijk volgen die ook snel naar ons landje!

Ik ben alvast héél erg benieuwd, en jullie?

15 opmerkingen:

 1. Ik wist niet dat de er een CC cream bestond.
  Ben benieuwd naar de resultaten van de CC cream :)

  Kisses Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super benieuwd! het lijkt me een super fijn product

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik had er al over geleze, en over gepost, maar ben nog meer benieuwd om ze te testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ben ik erg benieuwd naar. Een bb cream is voor mij meestal niet dekkend genoeg dus misschien kan een cc cream het voor mij wel doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dit wist ik helemaal niet! Breaking news of the day!
  Ben eeeecht heeel benieuwd naar deze nieuwe CC sensatie, alleen dat ik van de BB crème van L'Oreal niet zo heel tevreden was. Dus eventjes wachten naar de andere merken :-)

  Was net van plan om een nieuwe BB crème te kopen en zag uw post over CC crèmes... ik dacht, ik ga een CC crème halen, maar zal het eventjes moeten doen met de BB's (waar ik van het begin fan was ;-p)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel erg benieuwd naar de CC creams! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben benieuwd. Ik wil graag van de BB creams iets meer dekking, dus denk ik at de CC cream een beter oplossing is

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben op zich wel benieuwd (ook nog steeds naar BB cream), maar bang dat het niks zal worden vanwege mijn sproeten... ik durf nog steeds geen full size aan te schaffen. Zó zonde als het toch niet mooi staat..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hah, hoe lang zal het duren voor de DD cream uitkomt =]. Dit klinkt wel iets wat erg inslaat in Azie, hmm ga het toch even afwachten op de reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yep. Wij denken beiden hetzelfde, en we zijn beiden erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Me tooo! Van roodheid niet erg last maar wie weet helpt de abrikoostint wel om mijn gezicht wat op te fleuren. Ik ga het in ieder geval proberen!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben echt benieuwd! Ben niet zo'n fan van BB omdat ik nogal vette huid heb.. Dus laat die CC maar komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zolang ze geen masker vormen - lees meer dekking dus waarschijnlijk meer product dan een BB cream op je gezicht - ben ik nu al fan! Ik gebruik dagelijks de Nude Magique BB van L'Oréal en vind dit een pareltje, let's hope the CC is too!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram