zondag 6 januari 2013

W.I.C. by Herôme So Undercover

Pink, purple and sparkly!! De winternagellak-collectie So Undercover van het merk W.I.C. by Herôme, is een collectie van zes sprankelende nagellakken, geïnspireerd door de Amerikaanse film 'So Undercover' met Miley Cyrus.

De film gaat over Molly, gespeeld door Miley, die moet infiltreren in een studentenhuis voor de FBI, en neemt je helemaal mee naar het All American studentenleven!
De namen van de lakjes worden gelinkt aan de personages uit de film, zo is er Molly, Becky, Bizzy, Cotton, Summer en Sasha.
Je moet ook helemaal geen student zijn om de lakjes leuk te vinden, want ik vind het hele toffe kleurtjes.

De rozekleur, Summer, heeft een mooie parelmoerglans en de lichtblauwe/zilveren, Cotton, heeft mooie shimmers.
Ik vond de drie glitterlakjes nogal op elkaar lijken, maar als je ze naast elkaar bekijkt, zie je wel een verschil. Zo is Bizzy nogal een rozig/paars, terwijl Becky lichtbruin is en Molly donkerder bruin met precies wat een paarse tint, maar ze hebben alledrie mooie glitters.
boven: Cotton / onder: Summer

vlnr: Bizzy, Becky, Molly

De lakjes brengen makkelijk aan, al hebben ze wel zeker twee laagjes nodig om een mooi resultaat te bekomen. Het drogen gaat iets minder snel, dus een beetje geduld is wel nodig. Ik vind het leuke kleurtjes, de zilveren kleur vond ik verrassend mooi, en ook de twee bruintinten horen bij mijn favorieten!


Wat denken jullie van deze mooi collectie? Een favoriete kleurtje?

Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Douglas sinds Dec '12, voor €6.95/st.
De producten van Herôme zijn ook online verkrijgbaar op herome.com.

11 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes, Bizzy& Molly springen er voor mij persoonlijk uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Bizzy en Molly ook de mooiste kleurtjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kleurtjes! Ik heb maar 1 WIC lakje maar ze zijn heel erg fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collectie ik vind Molly een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf ben ik meer van de volle lakjes, zonder shimmer en/of glitter. Ik vind dit ook wel mooi, maar niet bij mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zo fan van deze collectie, alleen Molly vind ik wel mooi :-)
  Shame on me, ik heb nog nooit een lakje van W.I.C. geprobeerd!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram