maandag 14 januari 2013

Winactie #3: maak kans op 10 x L'Oréal Professionnel Pro-Keratin Shampoo & Masker!


Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen!


Voor de derde winactie van mijn blogverjaardag, mag ik maar liefst tien van jullie gelukkig maken met een prijs, namelijk een shampoo en masker van het nieuwe Pro-Keratin gamma van L'Oréal Professionnel.

En dat is niet niks! De producten van L'Oréal Professionnel worden vaak in kapsalons gebruikt, dus daar kan je nu gewoon thuis mee aan de slag.
Het gloednieuwe gamma Pro-Keratin is de eerste keratineherstellende kuur om het haar te versterken.
Perfect om je haar te herstellen, zeker tijdens de wintermaanden is dat heel belangrijk, maar ook na chemische behandelingen zoals kleuren, permanent, onkleuring, ... Maar naast het herstellen, beschermen ze ook de vezel van binnenuit!
(Meer info vind je ook op de site van L'Oréal Professionnel.)

Het gamma bestaat uit een shampoo, masker, conditioner en een leave-in crème. Ik probeerde zelf de shampoo uit in combinatie met het masker en de conditioner!
Ik kan je nu al zeggen, I love these! Mijn haar is zacht en heel luchtig! Als ik het droog met de haardroger voelt het heel licht aan. De producten ruiken heerlijk (een echte kappersgeur) en het is heel fijn om weten dat mijn haar niet alleen wordt herstelt maar ook wordt beschermt. Vooral het masker is heel aangenaam, zeker nu met deze vriestemperaturen! Hij is iets rijker dan de conditioner.

Deze winactie is enkel voor Belgische deelnemers!

Om kans te maken vul jonderstaand formulier in.
Voor een extra winkans kan je me volgen via twitterfacebook of Bloglovin, en deel deze winactie of tweet: 'volg @PetraCupcake en maak kans op 10 x L'Oréal Professionnel Pro-Keratin set: http://tiny.cc/qu0wqw'
of volg L'Orèal Professionnel via hun facebookpagina.

Deze winactie loopt tot 28 januari 2013, middernacht! De winnaars zullen persoonlijk verwittigd worden.

Je kan aan alle winacties van de blogverjaardag deelnemen, maar slechts één keer winnen.

Veel succes, Petra x


12 opmerkingen:

 1. Superleuke winactie!! Het zou erg van pas komen bij deze koude winterdagen ;)
  I love it!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een zalige winactie weer zeg, natuurlijk doe ik mee! Ik ben altijd wel op zoek naar fijne haarproducten om te testen ^^

  Succes ladies!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk winacties allemaal. alleen weet ik niet de antwoord

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige winactie! Deze producten lijken mijn kapsel de juiste verzorging en voeding te kunnen geven! Ik ken dit alles niet! Graag zou ik het willen proberen en dan kan ik er meteen even op mijn blog een stukje over schrijven! ;-)
  Ik doe via alle mogelijke soc. med. kanalen mee! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Malika Bihimeden15 januari 2013 om 13:03

  En we hebben meegedaan. Deze producten lijken me echt ideaal voor mijn gekleurd haar. Sinds de laatste kleuring (in september) voelt mijn haar verschrikkelijk dor aan en na het wassen is er geen kam door te krijgen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe mee, het lijken me super producten en zeker voor mijn lange haar dat nu in de winter snakt naar extra verzorging

  BeantwoordenVerwijderen
 7. natasja kroneman20 januari 2013 om 16:28

  dit lijken me heerlijke produkten voor mijn haar, doe dus graag even mee

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk voor mijn haartjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor deze mooie actie! Meegedaan, mijn droog haar kan wel een oppepper gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram