zaterdag 19 januari 2013

Winactie #6: Win een Eylure setje met 7 Party Perfect Lashes!


Deze winactie is afgelopen, de winnaar heeft een mailtje ontvangen!


Valse wimpers, voor mij een haat-liefde relatie, ik vind ze er zooo mooi uitzien maar ik kan er echt heel moeilijk mee omgaan, het aanbrengen gaat niet altijd zo vlotjes.
Maar vooral bij een mooie avondlook zijn ze zo mooi! Wil jij eens aan de slag gaan met valse wimpers, goed nieuws! Van het merk Eylure mag ik een setje met daarin zeven Party Perfect Lashes weggeven!De Party Perfect Lashes is een collectie avondwimpers, die je ogen doen stralen. Deze wimpers stralen elegantie en glamour uit, om zo je partylook perfect af te werken.
Zo zijn er weelderige wimpers met subtiele glinstertjes, wimpers met een verlengde effect voor wie niet zo een lange wimperdos heeft, maar ook wimpers voor een volumineuze blik, met een intens donkere kleur of zelfs wimpers perfect voor een smokey make-up look!


Om kans te maken vul jonderstaand formulier in.
Voor een extra winkans kan je me volgen via twitterfacebook of Bloglovin, en deel deze winactie of tweet: 'volg @PetraCupcake en maak kans op een Eylure set met daarin 7x Party Perfect Lashes: http://tiny.cc/wf85qw'

Deze winactie loopt tot 31 januari 2013, middernacht! De winnaar zal persoonlijk verwittigd worden.
Je kan aan alle winacties van de blogverjaardag deelnemen, maar slechts één keer winnen.

Veel succes, Petra x8 opmerkingen:

 1. Een mooi setje valse wimpers komt altijd van pas, ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kan echt niet met valse wimpers werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een té gekke winactie! Ik waag alweer mijn kans. Je verwent ons weer erg meid! Ik zou graag kans maken omdat ik altijd eens een paar goede kunstwimpers (ik heb ze wel eens van de Hema gehad maar dat was niet zo'n succes) heb willen hebben voor een onweerstaanbare oogopslag! Ik ben nog niet bekend met Eylure maar ik heb er veel goede verhalen over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit nog nooit geprobeerd, beetje eng.... Maar als ik ze win zal ik het toch gaan proberen, het is wel heel erg mooi om te zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe zeker mee! Ze zien er zo mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. natasja kroneman20 januari 2013 om 16:07

  super leuke aktie, doe zeker even mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze pas ik, ben daar een beetje te onhandig voor vrees ik. Succes aan iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram