vrijdag 27 december 2013

T Cake Fantasy Cupcakes


Jullie kennen waarschijnlijk allemaal Tiense Suiker, suikerklontjes en ook losse suiker om te bakken en dessertjes mee af te werken. Nu hebben ze ook iets nieuw in het gamma, de T Cake Fantasy, een doosje met daarin drie kleurtjes suikerpasta om cupcakes en taarten mee te versieren.
Maar daar houdt het niet op, ze gaan helemaal mee met de sociale media-molen van deze tijd en hebben daarom een instagram-account waarop verschillende filmpjes staan die je in 15 seconden tonen hoe je een figuurtje maakt met de suikerpasta.
Ik ging de uitdaging aan!

In het doosje van de T Cake Fantasy vind je witte, roze en blauwe suikerpasta. Nog niet zo heel veel variatie, maar dat kan misschien nog komen. Ze zijn makkelijk kneedbaar en ze smaken ook lekker.

Als je het niet zo handig vind om zelf iets met de suikerpasta te gaan doen, kan je dus makkelijk inspiratie gaan opdoen op het instagram-account van Tiense Suiker, leuk om ze te volgen en dan zie je tussen je foto's wanneer er ook een nieuw figuurtje verschijnt. De fimpjes zijn ze op de website ook te zien.
Zo vind je er al filmpjes van een roos, vlinder, octopus, muis, schaap, bij, strik, dinosaurus, walvis, trein, vogel, varken en ook hoe je een taart kan bedekken. De filmpjes duren vijftien seconden en tonen stap voor stap hoe je aan de slag moet, heel handig! Op de website staan de stappen ook nog eens uitgeschreven.
Hier alvast het filmpje van de vogel, zodat jullie al een idee hebben van hoe aan de slag te gaan:


Ik probeerde alvast het vogeltje en de walvis al eens uit. Niet honderd procent gelukt of zo mooi als in het filmpje, maar toch al een geslaagde poging!

Wat denken jullie ervan?

T Cake Fantasy - exclusief verkrijgbaar bij Carrefour

9 opmerkingen:

 1. Wat schattig! Het is nog goed gelukt ook hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi gemaakt! Je bent ook wel een echte keukenprinses!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. via jou kwam ik op de leuke instagram account uit.
  in nederland kennen wij dit merk?
  helemaal niet! -naa mijn weten-
  heel leuk vind ik de korte filmpjes!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk gedaan en de filmpjes zijn echt wel handig zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat je het mooi gedaan hebt, hoor, ziet er super cute uit :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik woon in Tienen en wist dit niet eens! Haha! Ga ik zeker eens uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram