zondag 19 januari 2014

Chanel Spring 2014 - Notes de Printemps


Nu ik het eindelijk over mijn hart gekregen heb om mijn kerstgerief op te ruimen, probeer ik het huis een beetje vrolijk te maken met bloemetjes en leuke kleurtjes! En wat kan mij beter helpen dan ook vrolijke make-up en nieuwe lentecollecties!
Hier een preview van enkele producten uit de nieuwe lentecollectie van Chanel, Notes de Printemps.De collectie is geïnspireerd op vrolijke voorjaarsdeuntjes, waar je dan ook super goedgezind van wordt! Snoepjeskleuren met heel wat paars en roze, met hier en daar wat rood in deze collectie.
Voor de ogen vooral zachte tinten met paars, bruin en zachtroze. Er zijn twee nieuwe tinten van de Illusion d'Ombre, een crèmeachtige oogschaduw, in de kleuren Diapason, een bruin-paarse tint en deze supermooie pastelroze kleur met heel wat shimmer, Impulsion.

Ook voor nagels en lippen zien we vooral roze en paarse tinten. Voor de lippen kan je alle kanten uit, van blauwachtig roze, zacht perzikroze en snoeproze tot felroze, grijsachtig mauve en elektriserend roze. Die laatste kunnen jullie hier zien, namelijk de Rouge Allure Velvet in de kleur La Diva. Een hele fijne, zachte lipstick die heel makkelijk aanbrengt en heel licht is. Je voelt hem helemaal niet zitten en hij blijft lang aanwezig! Misschien wat opvallend, maar hé, af en toe mag dat wel eens!

Voor de nagels zitten er dan weer maar twee kleurtjes van Le Vernis in de collectie. Een zacht rode/roze kleur Tapage, en deze donkerpaarse tint Charivari. Een hele mooie, stijlvolle kleur die makkelijk aanbrengt. Ik vind hem wel ietsje donker voor de lente, maar toch een prachtige kleur.

Wat denken jullie ervan?

De Chanel Notes de Printemps-collectie ligt in de winkel vanaf 17 januari 2014. 

27 opmerkingen:

 1. Dit is zo'n prachtige collectie, wauw! Vooral de lippenstift wil ik heel graag hebben. De nagellak is ook helemaal mijn ding, al vind ik het wel eerder een herfstkleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie collectie, ik snap wat je bedoelt met de lak.. hij is erg mooi maar inderdaad een beetje aan de donkere kant voor een voorjaarscollectie. De lipstick vind ik echt SUPER mooi! Wat een heerlijke knalkleur. Mooie foto's heb je gemaakt meid.. met je nieuwe cam, I guess?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, ja inderdaad met mijn nieuw toestel al goed aan het oefenen :)

   Verwijderen
 3. De nagellak vind ik echt mooi maar ja het past niet bij de collectie. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de roze lipstick is echt prachtig.!! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie collectie maar vind het lakje er niet bij passen. Jammer! Het lijkt meer winters :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die nagellak heel mooi, maar in hoeveel laagjes dekt hij?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's Petra! En wauw, die lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige lipstick.. de nagellak vind ik iets te winters.
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige producten, en mooie foto's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie collectie en vooral prachtige foto's heb je gemaakt! Ik vind de lipstick erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie collectie weer. De lippenstift ziet er gorgeous uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben niet weg van de roze Illusion d'ombre, maar de lipstick is prachtig! Het nagellakje vind ik ook prachtig, maar meer iets voor de herfst :)

  xoxo Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. prachtig! die lipstick!!! oooh wat een mooie foto's heb je zeg! lang leve de nieuwe kodak :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh lala, die La Diva is in elk geval niet voor muurbloempjes. I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw! Wat een prachtige lipstick, ik ben echt helemaal weg van de kleur. Love to Chanel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat is die lipstick mooi van kleur, lekker fel maar toch niet te schreeuwerig, echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wauw, de lipstick vind ik echt prachtig! Die ga ik eens zeker even bekijken zodra ik weer bij de parfumerie ben;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De oogschaduws en het nagellakje erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram